mimi írta:Nyugi, ezek még azon is elvéreznének 
Én ebben nem vagyok 100%-ig biztos.. Ha apucinak, anyucinak van elég pénze, akkor megíratják valakivel a pályázatot.. Az 1W meg szerintem csak éterszennyezésre jó, vagy az otthoni-hobbi barkács emberkéknek kipróbálni a legújabb kreálmányokat. Az Alföld közepén biztos elszólna valameddig, de ott, ahol már magasabb házak is vannak, már majdnemhogy értelmetlen. Aminek persze az lenne az eredménye, hogy mindenki azzal játszadozna, hogy meddig tudják feltekerni a teljesítményt bünti nélkül..
Amúgy meg ne adjunk ilyen ötleteket a hatóságéknak, mivel az eddigi pályázatokat se sikerült még elbírálni. Ha még ezzel is bíbelődniük kéne, soha senki nem kerülne sorra..
(Kivéve persze azokat, akik sokszámjegyű bevételt jelentenének nekik..
)
A zenelejátszós kütyük és a szélessávú internet korszakában ez a pár tized W-os megoldás már totál értelmetlen. Sőt, szerintem a jelenlegi kisköz nevezetű szenvedés is. Kérjenek inkább valamennyivel több pénzt, de legyen egy minimálisan elérhető lakosságszám (mondjuk 1000 ember), és ne amiatt dobják vissza a pályázatokat, hogy "nincs körülhatárolt kisközösség", hanem mert megvalósíthatatlan vagy értelmetlen a tervezett program. (Mert van már olyan, vagy nyilvánvalóan a meglévő kereskedelmiek konkurenciája kíván lenni, vagy mert a pályázó előzőleg már ugyanolyan vagy gyanúsan hasonló programmal kereskedelmiként is pályázott, de elbukta, és hasonlók.) Ha valaki konstruktív és hiánypótló ötlettel áll elő, és nem nagyban akarja csinálni, az kaphasson lehetőséget! Cserébe aki látványosan nem tartja be a vállalásait, hallgathatalan minőségben sugároz (lásd az említett netrádiót: a zene üvölt, a beszéd torz és halk) azzal bátran közöljék, hogy ha egyebet nem tud elmondani, kérem kapcsolja ki. És tényleg kapcsolják is ki az ilyeneket.