RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#55572  Szerző: benjamin

Azért remélem vissza jön.
 #55571  Szerző: mlaszlo

benjamin írta:Vissza fog majd térni hudák anita a jövőben?Vagy marad peller mariann végig.
A héten eddig voltak mind a ketten és nagyon jó velük a Kukori. Szerintem meg kellene tartani őket így egy műsorban.
 #55561  Szerző: donder

a gyes/gyed után lehetséges, ha egyáltalán kap... De semmi nem biztos...
 #55559  Szerző: benjamin

Vissza fog majd térni hudák anita a jövőben?Vagy marad peller mariann végig.
 #55549  Szerző: Jani

Gyurii91 írta:Ráférne egy zenei repertoár frissítés sürgősen..
Viccelsz?Hova a frissítés? :o Szerintük ők az igazi mai slágereket játszák.(KB.félévente frisstve) :shock: :lol:
 #55546  Szerző: Gyurii91

Ráférne egy zenei repertoár frissítés sürgősen..
 #55530  Szerző: donder

Szia! Először is bocs a tiszteletlenségért :roll: (... :) )

Még kb két hete volt, hogy beírtam facebookra hogy 1 óra alatt 2-3 szor is lement egy szám (Waka Waka pl. de még sorolhatnám...)

Ezt kérdeztem meg... Lehet hogy félreértettem, de kaptam hideget meleget erre a kommentre... (Lehet nem te voltál, de úgy emlékszem láttam a neved közte... de mindegy...)
 #55510  Szerző: gyattis

donder írta::hehe: Kezdjenek már valamit... A programigazg. vagy valami főfejes nem veszi észre hogy ez így nagyon nem ér semmit!?
Multkor írtam fészbukra hogy ez így sztem nem stimmel, és még Györke is basztatott hogy örüljek hogy VAN ILYEN RÁDIÓ... Nos én nem örülök...
Hello, a "Györke" vagyok. Csak egy megjegyzés, a Facebook - Rádió 1 rajongói oldalon senkit nem szoktam "basztatni". Ilyen jellegű beszélgetésre pedig egyáltalán nem emlékszem. Üdv!
 #55507  Szerző: donder

Gyurii91 írta:Radio1 majd november fele tuti elkezdi adni, olyasmi lesz majd mint a Yolanda be cool - We no speak Magyaricano, meg amit most kezdenek felfedezni a Riva Starr ft. Noze - I was drunk... :lol:
Már töröltem is telómról... :D
Mellesleg a ProFM-et csak példaként hoztam fel, én spec komálom, de tudom van tőle sokkal-sokkal jobb is... :)
 #55446  Szerző: centerweb

Gyurii91 írta:
centerweb írta:
A ProFM meg magasan lepipálja az R1-et... Ugyanolyan hebrencs mindkettő, de legalább nem ugyanazt az 50 számot játszák... :|
Tényleg nem ugyanazt, a Pro FM más 50 dalt játszik :D
Így van... Az is rátér a Radio1 szindrómára lassacskán. Bár azért nagyobb a rotáció, és elég jó zenék. Múltkor ment: Stromae - Alors on danse :yeah:
Irónia. De egyébként hallgassatok már bele mondjuk a svéd NRJ-be, hogy az mennyi zenét játszik. Vagy akármilyen külföldi CHR rádióba. Meg fogtok lepődni.
  • 1
  • 355
  • 356
  • 357
  • 358
  • 359
  • 482