tomee írta:Egyszer már számításba lehetne venni, hogy az emberek túl nyomó része nem úgy hallgat rádiót, hogy reggel bekapcsolja, számolja az éppen elhangzott David Guetta-kat, majd este kinyomja és közhírré teszi, hogy ez nem változatos, és kapják be.
Egész biztos, hogy mi így rádiózunk! Sőt, azért kapcsoljuk be a rádiót, hogy számolhassuk David Guettát és társait. És strigulázzuk egy lapon, hogy igen, már megint ő... Nem, nem így rádiózunk mi sem, csupán az adásmetszetre nézünk rá

Én személy szerint nem kérek ebből a "változatosságból", ezért nem hallgatom soha az R1-et. Ha a többi hallgatónak ez megfelel, én elfogadom, és hallgassák, ha ezt szeretik.
tomee írta:Az emberek LESZARJÁK ezt. És nem azért, mert igénytelenek, hanem mert nem érdekli őket. Ők a fogyasztók, azt fogyasztják, amit a piac kínál nekik, és nem fognak azon agyalni, hogy ez lehet-e másképp is, mert nincs viszonyítási alapjuk, mivel, nem foglalkoznak a rádiózással mélyrehatóan.
Szerintem pontosan ez a baj, hogy nincs viszonyítási alapuk, mert ennyire gyér a rádiós kínálat Magyarországon. Máshol miért nem fogadják el a napi százhúsz ismétlést az emberek? Mert van normális ízlésük! Mert vágynak az új és változatos zenékre. Így az R1 az, ami részben tönkreteszi ezzel az ízlésüket, ráveszi őket arra, hogy elégedjenek meg ezzel és ennyivel. De ha ez hosszú távon megfelel a hallgatóiknak, akkor ez legyen az ő bajuk