RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#56001  Szerző: Gyurii91

Ki a frász akarja ugyanazt több előadásban hallani???

Inkább az igen kedves okostojások a Bartók rádióval csinálnának valamit, mert az már mióta übershit. :X.:
 #55999  Szerző: Gabeedj

Voltak a régin is jó műsorok,de nem azt jelenti,hogy most is azt kell hallgatni,hiszen ez ami most megy nagyobb hallgatottságnak örvend,mint az előd...
 #55996  Szerző: Gyurii91

Gabeedj írta:Néha kínál meglepetéseket a Petőfi!Ezt megszüntetni nem kellene,csak jobban formálni!Amit Such csinált az adóval,szerintem jó,hiszen kihúzta őket a szarból.Ha azon elmélkednek,hogy régi Petőfi vissza,akkor kár volt az eddigi munka.régi műsorokat,amit esetleg szeretnének hallgatni azt a másik két Mr adóban lehetne alkalmazni.Az mr2 Petőfit inkább színesíteni kellene és kis disco kultúrát bele csempészni vagy más finom hallgatható zenei formációt.Lennének témák és nem lenne Lady Gaga,meg Sláger Class egyveleg.Petőfi attól színes most is,hogy egyedi,de ugyanakkor hallgatható is.Műsorok témák,persze hiányoznak,de ezeket is lehet orvosolni és mindjárt a köz szolgálatában lesznek.Ha erre jelen helyzetben DELETE gombot nyomnak,akkor nehéz lesz újra reménykedni,hogy lesz valaha még hallgatható rádió..
+!

Azt hiszem elég barbár az aki ezt a már jól bevált struktúrát megakarja másítani.

A régi Petőfit kíváncsi vagyok hányan hallgatnák/ták... :|
 #55994  Szerző: Gabeedj

Néha kínál meglepetéseket a Petőfi!Ezt megszüntetni nem kellene,csak jobban formálni!Amit Such csinált az adóval,szerintem jó,hiszen kihúzta őket a szarból.Ha azon elmélkednek,hogy régi Petőfi vissza,akkor kár volt az eddigi munka.régi műsorokat,amit esetleg szeretnének hallgatni azt a másik két Mr adóban lehetne alkalmazni.Az mr2 Petőfit inkább színesíteni kellene és kis disco kultúrát bele csempészni vagy más finom hallgatható zenei formációt.Lennének témák és nem lenne Lady Gaga,meg Sláger Class egyveleg.Petőfi attól színes most is,hogy egyedi,de ugyanakkor hallgatható is.Műsorok témák,persze hiányoznak,de ezeket is lehet orvosolni és mindjárt a köz szolgálatában lesznek.Ha erre jelen helyzetben DELETE gombot nyomnak,akkor nehéz lesz újra reménykedni,hogy lesz valaha még hallgatható rádió..
 #55993  Szerző: pébégáz

nyikolaj írta:Amúgy tegnap nagyot néztem,vagy is hallottam,mert Robie Williams,és Gary Barlow(Take that) közös száma ment.
Vagy előszokott ilyen fordulni?
Mostanában igen, de elég ritkán. Remélem, nem akarnak az MR2-ből állami slágerrádiót csinálni.
 #55991  Szerző: djlacee

Szerintem ezzel nincs gond, hogy ilyen lájtabb zenéket is tol a MR2, de ne vigyék túlzásba!
 #55990  Szerző: Gyurii91

Most: Rihanna ft. Eminem - Love the way you lie... ;)

Szerintem ezekkel semmi probléma... Szokott menni Gnarls Barkkley - Crazy is, sőt Gorilla Feel good inc. stb.

Arról nem is beszélve, hogy fényévvel hamarabb adták pl. a Riva Starr - I was drunk-t. Azt már nem is hallani az Mr2-n, Radio 1 (és hallgatói) most kezdtek rácuppani. Erről ennyit... :)
 #55986  Szerző: nyikolaj

Amúgy tegnap nagyot néztem,vagy is hallottam,mert Robie Williams,és Gary Barlow(Take that) közös száma ment.
Vagy előszokott ilyen fordulni?
 #55973  Szerző: Gyurii91

LuciFerko írta:http://www.radiofm.sk/playlist/view
ezt el tudnám képzelni.
Szerintem a mostani MR2 jobb zenéket sugároz. Bár ott is némely "zenei alfajt" kilehetne hagyni. :boldog:
 #55970  Szerző: Gyurii91

Erről híres Magyarország ami jó megszüntetjük. Az újba meg berakjuk a régi szart. :(
  • 1
  • 560
  • 561
  • 562
  • 563
  • 564
  • 625