RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#56587  Szerző: benjamin

Nem értem minrk akartak egy új stúdiót ha tudták hogy úgyis befellegzett.Lehet akartak pár nap fénykort mire vége.
 #56572  Szerző: Gabeedj

Sajnálom,hogy ez lett vagy lesz ezzel,az egykoron nagyon felkapott rádióval.Bár ,nem tudom miért jutottak ide....Az ő eltűnésük a Rádió 1nek lesz nagyon jó.Bár eltűnhetnének azok inkább
 #56570  Szerző: steve

Dani írta:
benjamin írta:A roxy nem csinál semmit.De most tényleg tudom hogy új stúdió!De csinálhatnának valami játékot vagy kampányt frissíthetnéka weboldalukat és kezdhetnének a rásióval is valamit.Volt a rádiónak egy hete ami jó volt.Az a rádió új stúdiójának egy hete volt.De most még rosszabb mint előtte.Egyáltalán mit akar kezdeni a tulajdonos?
A Roxy frekvenciaszerződése 3-4 hónap múlva lejár...3-4 hónapra mi értelme lenne bármit is kezdeni ezzel a rádióval?Egy süllyedő hajóval mégis mit lehet csinálni?...
Szembe kell néznünk a szomorú ténnyel,hogy a Roxy rádió kis időn belül a médiatemetőben fog nyugodni...
És az a durva, hogy nem fogja senki sem siratni őket.
Tulajdonképpen oda kerülnek, ahová már jó ideje kerülniük kéne.
Kiérdemelték és megszolgálták a közutálatot sok alakalommal.
 #56569  Szerző: Dani

benjamin írta:A roxy nem csinál semmit.De most tényleg tudom hogy új stúdió!De csinálhatnának valami játékot vagy kampányt frissíthetnéka weboldalukat és kezdhetnének a rásióval is valamit.Volt a rádiónak egy hete ami jó volt.Az a rádió új stúdiójának egy hete volt.De most még rosszabb mint előtte.Egyáltalán mit akar kezdeni a tulajdonos?
A Roxy frekvenciaszerződése 3-4 hónap múlva lejár...3-4 hónapra mi értelme lenne bármit is kezdeni ezzel a rádióval?Egy süllyedő hajóval mégis mit lehet csinálni?...
Szembe kell néznünk a szomorú ténnyel,hogy a Roxy rádió kis időn belül a médiatemetőben fog nyugodni...
 #56567  Szerző: benjamin

A roxy nem csinál semmit.De most tényleg tudom hogy új stúdió!De csinálhatnának valami játékot vagy kampányt frissíthetnéka weboldalukat és kezdhetnének a rásióval is valamit.Volt a rádiónak egy hete ami jó volt.Az a rádió új stúdiójának egy hete volt.De most még rosszabb mint előtte.Egyáltalán mit akar kezdeni a tulajdonos?
 #56562  Szerző: Cicoo

Lesz még mérés. :)
 #56547  Szerző: tomee

Finoman szólva, jah. Ezért tök fölösleges is lenne felmérést rendelni.
 #56545  Szerző: Snake

Látszik h az R1 megvette az egész felmérést
 #56536  Szerző: FodorA

A felmérésbe azok kerülnek, akik fizetnek érte, így elég sokan lekerültek a listáról. Sajnos nem az elérhető rádiókat mérik.
 #56535  Szerző: Dani

A Roxy egyáltalán nincs fenn a legújabb,azaz a szeptemberi hallgatottsági listán!Ezen azért el lehetne gondolkozni...
  • 1
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 333