Nem értem minrk akartak egy új stúdiót ha tudták hogy úgyis befellegzett.Lehet akartak pár nap fénykort mire vége.
Dani írta:És az a durva, hogy nem fogja senki sem siratni őket.benjamin írta:A roxy nem csinál semmit.De most tényleg tudom hogy új stúdió!De csinálhatnának valami játékot vagy kampányt frissíthetnéka weboldalukat és kezdhetnének a rásióval is valamit.Volt a rádiónak egy hete ami jó volt.Az a rádió új stúdiójának egy hete volt.De most még rosszabb mint előtte.Egyáltalán mit akar kezdeni a tulajdonos?A Roxy frekvenciaszerződése 3-4 hónap múlva lejár...3-4 hónapra mi értelme lenne bármit is kezdeni ezzel a rádióval?Egy süllyedő hajóval mégis mit lehet csinálni?...
Szembe kell néznünk a szomorú ténnyel,hogy a Roxy rádió kis időn belül a médiatemetőben fog nyugodni...
benjamin írta:A roxy nem csinál semmit.De most tényleg tudom hogy új stúdió!De csinálhatnának valami játékot vagy kampányt frissíthetnéka weboldalukat és kezdhetnének a rásióval is valamit.Volt a rádiónak egy hete ami jó volt.Az a rádió új stúdiójának egy hete volt.De most még rosszabb mint előtte.Egyáltalán mit akar kezdeni a tulajdonos?A Roxy frekvenciaszerződése 3-4 hónap múlva lejár...3-4 hónapra mi értelme lenne bármit is kezdeni ezzel a rádióval?Egy süllyedő hajóval mégis mit lehet csinálni?...