Amúgy mostanság akármikor kapcsolok oda, valami Rádió 1-szerű zene megy. 

PooLee írta:Én az országos adatokat néztem, lévén az MR2 országos rádió.Az már más.
nyikolaj írta:Szerintem meg sokkal több ember hallgatta a jól megszokott Petőfit,mint most az Mr2-t.Ennek utána lehet nézni. Én megtettem, igaz akkor nem a GfK meg az Ipsos csinálta a felméréseket, hanem a Gallup, de tény, h. a "régi" Petőfin 100 és 200 ezres volt az átlagos hallgatottság naponta. Kiugrásokat (jelentős mértékű) csak a Kabarécsütörtök, a déli nótaszó és a hétfői kívánságműsor produkált (a vége felé már az sem).
Ennek az mr2nek mi értelme van?
Semmi változatosság,csak monoton....Jó ha hallgattam amióta van olyan 5 percet.
benjamin írta:Miért van az hogy az mr2-őt egyre kevesebben hallgattják a hallgatottsági adatok szerint?Ugyanazokat az adatokat nézzük? Mert amit én láttam: az MR2 hallgatottsága minden korosztályban nőtt, a NeoFM-é pedig csökkent. És ebben nincs is semmi meglepő, gondolom azok, akik nem bírták tovább a NeoFM vérlázítóan silány kotyvalékát, részben az MR2-re kapcsoltak.
mimi írta:Jelenleg nyereséges, bár már nem biztos mióta lemondott a Suchakhaz írta:Azért jólenne az országnak egy nyereséges Mr2 vagy egy nyereséges Mr1Legalább húszszor annyi embert kell az MR1-nek eltartania, mint mondjuk a Neonak vagy a Classnak, sose lesz nyereséges...