Mi történt? Az MTV-n a Stand Alone Complex helyett a South Park megy 16-os karikával, amikor eddig minden magyar bejegyzésű csatornán este 10 után adták 18-as karikával 

mlaszlo írta:Itt nem erről van szó, hanem arról, hogy a régi fórumban is mindenki hitegette, hogy a UPC nem tehet arról, hogy olyan a Viva meg MTV amilyen (nem feltétlen csak a hang), mert a közvetlen optikáról elosztott UPC kábelen is olyan. Ebbe még nagyjából bele is törődtem, de amikor a Viacom elindította a CC/VH1 verziót, amit hál Istennek nem a UPC Direct oszt el (talán nem is véletlenül, pedig hely lett volna) normális és jó minőségű, mind képileg, mind hangilag. Ekkor jogosan felmerül bennem a kérdés, ha a Viacom az egyik platformon csatornáinak tud jó kép és hangminőséget adni, akkor a másik platformon miért nem? Kicsit furcsa ez és gyanús. Lehet jönni azzal, hogy optikán is olyan amilyen, de feltételezhető, hogy az optikát is a UPC csinálja, mert miért ne ő csinálná és bizony optikán is el lehet cseszni a dolgokat, mert optikán is lehet 128kbps-al sőőt még kisebbel is hangot, képet kihozni, ott is ugyanolyan sávszélesség van, mint műholdon, neten, DVB-C-n stb. És felmerül a szintén jogos kérdés, miért vinné ki a UPC optikán nagyobb sávszélességgel a műsort, mint amennyivel el fogja osztani műholdon? Felesleges sávszélpazarlás lenne csak az optikán, ami plusz költséggel járna. És, hogy a Viacom miért nem lép le a UPC Directről? Lehetséges,hogy még szerződés köti őket, mert ha annyira meg lennének elégedve akkor biztos, hogy a CC/VH1-t is a Directtel osztatták volna el, mint ahogy azt az eredeti tervek is mutatták. De ez nem így történt.
És ha jobb minőségű lenne, akkor többet néznéd? Most őszintén, alig van már zene rajtuk, a sok bugyuta töltelékműsornak nem elég a 128-as hang? Szerintem még sok is.
jeek írta:Érdekes számomra, h az MTV Networks megtudta oldani, hogy a magyar Comedy Central és a VH1 jó minőségű legyen, viszont a Viva TV és az MTV Hungary nem. A CC playoutja is itt van Magyarországon? Mert ha igen akkor nem értem, miért ilyen szar a 2 zene csatijuk minősége, biztos nem ludas abban a UPC??És ha jobb minőségű lenne, akkor többet néznéd? Most őszintén, alig van már zene rajtuk, a sok bugyuta töltelékműsornak nem elég a 128-as hang? Szerintem még sok is.