RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#8136  Szerző: Mauro

Family Guy-t máris ismétlik. Miért?
 #7214  Szerző: tomee87

Mostmár visszatértek a rendes arculatbeli feliratozásra, valószínűleg csak valami promóció volt.
 #7159  Szerző: mlaszlo

Csodálatosak a logó alatt használt új nagybetűs feliratok és a jobb felső sarokban lévő hatalmas logó az MTV tematikus csatornáin :(
Kép Kép
 #6339  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Nekem nem minden nap nézem :D , csak most kicsesztek velem me eddig napi 5 rész volt (Cool, MTV, CC) és most a Coolon és az MTV-n egyszerre megy.. :evil:
Úgy látszik nézettségben versenyezni akarnak a Cool-lal, mert az SP helyén megy ez a borzalmas anime :?
 #6337  Szerző: mlaszlo

Sz. írta: Biztos beleegyeztek, különben nem mernék adni szerintem.
A válasz a kérdésedre valószínűleg az, hogy kilobbizták - Romániára hivatkozva -, hogy korábban mehessen. Ha korábban megy, többen nézik, nagyobb a reklámbevétel. A SP meg azért "húzóbb" műsor, mint az az anime szarság, még akkor is, ha már hússzor ismételték össze, meg vissza és már baromi unalmas :?.
Az ORTT-t illetően igazad lehet, az az anime pedig tényleg borzalmas volt, de így most az SP majdnem egy időpontban megy a Cool-on és az MTV-n :)
 #6336  Szerző: Zoshi

Nekem nem minden nap nézem :D , csak most kicsesztek velem me eddig napi 5 rész volt (Cool, MTV, CC) és most a Coolon és az MTV-n egyszerre megy.. :evil:
 #6333  Szerző: Sz.

mlaszlo írta:
Chester írta:Nemtom.. Hétfő óta így megy.
Ezt nem tudtam, most is csak véletlenül kapcsoltam oda. Kíváncsi leszek mit szól majd ehhez az ORTT :D
Biztos beleegyeztek, különben nem mernék adni szerintem.
A válasz a kérdésedre valószínűleg az, hogy kilobbizták - Romániára hivatkozva -, hogy korábban mehessen. Ha korábban megy, többen nézik, nagyobb a reklámbevétel. A SP meg azért "húzóbb" műsor, mint az az anime szarság, még akkor is, ha már hússzor ismételték össze, meg vissza és már baromi unalmas :?.
 #6332  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Nemtom.. Hétfő óta így megy.
Ezt nem tudtam, most is csak véletlenül kapcsoltam oda. Kíváncsi leszek mit szól majd ehhez az ORTT :D
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 106