RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#57162  Szerző: mikrofonos

Egy ideje figyelem hozzászólásaidat. Amit most is írsz, azzal alapvetően egyet lehet érteni. Igen, arról van szó, hogy a magyar közrádió most és még sokáig nem engedheti meg, hogy az egyik főcsatornája "csupán" zeneadó legyen és amit én szégyennek tartok, hogy az összes megszólalás, beleértve az óránkénti híradásokat is, felvételről kerüljön adásba. Szóval valamiféle "műsort" ki kéne fundálni, és akkor maradhat ez a zenei arculat. Annál is inkább mert igenis sok magyart adnak és ami talán ennél is lényegesebb: valódi alternatívát kínálnak az összes ker. rádióhoz képest. Én bizony nem sírom vissza a 2006 előtti Petőfit. Pedig annak idején nagyon szerettem, de az már a múlté.
 #57154  Szerző: PooLee

Igen, csak mi lesz a koncepcióval? Sugározzunk minden adón ezt, azt, meg egy kis amazt, mert valaki szerint az jó, és akkor kész is?
Való igaz, hogy vannak színvonalas műsorok a Lánchídon, de az egy rádió, tudja mindenki, hogy kié és hogy miért született. Ez viszont a közrádió!
Ami az MR2 koncepcióját illeti, szerintem a fiatalok szavaztak, hogy tetszik-e nekik az irányvonal. Az is jól jelzi a véleményüket, hogy lesz ellene tüntetés is. Viszont az is igaz, hogy változtatni kell rajta - jól jelzi, hogy pl. az itt fórumozók közül szinte mindenki egyetért, hogy átalakításra szorul. És Szalai Annamária is az ellen emelte fel a hangját, hogy a zenegép az nem közszolgálat. És ebben igaza is van. Viszont a megoldás nem az, ha szétverik, hanem sokkal inkább az, ha az alapvetően jó irányvonalat még jobb irányba terelik - és ha ez lesz a tendencia, szerintem senki nem fog tüntetni egy percig sem, sőt, kezet csókolnak Szalai Annamáriának! :D
 #57152  Szerző: puszilgatógép

Én szerintem viszont kb ehhez hasonló lesz:

http://port.hu/pls/st/showtime.org?i_or ... org_type=5

Végülis a Lánchíd egy jó rádió, a pár politikai műsort kivéve érdekes magazinműsorok és jó, nem tucatzenék vannak rajta, és vannak zenei műsorok is. Mindenféle előitélet nélkül érdemes belehallgatni egyik nem politikai műsorába!!!
 #57138  Szerző: Cicoo

Gabeedj írta:Elképzelek egy napot a Petőfinél.
00-06 csak zene
06-10 ig Dr Szalai Annamária és Baló György reggeli műsora csak fiataloknak.
10-14 ig Kívánságmaraton Leiler Tímeával
Közben,déli muzsikaszó mindenkinek
14-18 ig.Kultúra rovat.Cooky és Pákó műsora
18-20 ig kapcsolás Salgótarjánba kezdetét veszi Győzike show
Közben Stohl András bejelentkezik a valóvilágból
20-22 ig Hamwai és Bárány Petőfi clubtumix
22-24 ig Beszélgetés Havas tanár úrral
Nem lenne semmi.. :wailing:
Kiszel Tünde divat- és Balázsy Panna életmódtanácsai nélkül nem lenne hallgatottság, ne viccelj! :lol: De mivel eltérő álláspontokat kell megjeleníteni a közszolgálatiassághoz, be kéne valahová zsúfolni Béres Zoo-t is, hogy kifigurázza őket. :D
 #57133  Szerző: Gabeedj

Elképzelek egy napot a Petőfinél.
00-06 csak zene
06-10 ig Dr Szalai Annamária és Baló György reggeli műsora csak fiataloknak.
10-14 ig Kívánságmaraton Leiler Tímeával
Közben,déli muzsikaszó mindenkinek
14-18 ig.Kultúra rovat.Cooky és Pákó műsora
18-20 ig kapcsolás Salgótarjánba kezdetét veszi Győzike show
Közben Stohl András bejelentkezik a valóvilágból
20-22 ig Hamwai és Bárány Petőfi clubtumix
22-24 ig Beszélgetés Havas tanár úrral
Nem lenne semmi.. :wailing:
 #57129  Szerző: PooLee

"ez a zene már azóta megy, mióta megjelent"
"R1 koppintotta Mr2-ről"

Nah, így kell ezt csinálni, meg kell mutatni, hogy ha egy zenei szerkesztő tényleg dolgozik, nemcsak névlegesen van, akkor milyen lehet egy rádió!
 #57124  Szerző: Gyurii91

Riva Starr - I was drunk (R1 koppintotta Mr2-ről...) ^^
 #57112  Szerző: LuciFerko

Mipi írta:Oceana - Cry Cry is szokott menni.
az viszont nagy baj :gülü2:
 #57110  Szerző: Mipi

Oceana - Cry Cry is szokott menni.
 #57086  Szerző: djlacee

Speciel ez a zene már azóta megy, mióta megjelent
  • 1
  • 545
  • 546
  • 547
  • 548
  • 549
  • 625