A tegnapi megszólalásotokhoz csak csatlakozni tudnék.
Kerek1rádió ,Steve igazatok van.Vagyis ezt az alapot kell továbbfejleszteni én is valami hasonlót írtam és nem mind1 az sem,hogyan csinálják.Tartalom legyen bent,élő megszólalás és a mai mr2-ös zene ,minőségi pop és disco vagy más műfajokkal keverve.De csak Minőségi vagyis ebbe Lady Gaga nem tartozik bele.Az is sajnos igaz,hogy a magyar ember nagyon el van butulva és nincs igénye más zenére,csak arra,amit a Slágerék adtak ,azt ismeri,meg Rádió1et.Ezek az adók Láger és Rádió 1,de talán még Danubius egy két megmozdulása és a mostani Neoék Classék is nagyon sokat fáradoztak és fáradoznak azon,hogy legyen unalmas egy rádió és ha kérek egy dalt egy kívánságműsorban,akkor nem merészeljek Atb-it kérni,mert az nem zene,hanem jó nekem,az amit ők rám erőltetnek !HA ezen a nézeten már túljut az Új Petőfi és a hallgató ,mint értelmes ember fontos lesz a számára,akkor nyert ügyünk van.De igazat kell adnom Puszilgatógépnek is,hogy megvannak a kész tervek és hiába "sírunk",akkor is az lesz amit ők akarnak.Vagyis marad a népbutítás csak kicsit másképpen és a hallgató le van szarva!