RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#58153  Szerző: csokie

Az MR2 pont annyira ismétli a zenéit, amennyire az átlag MR2 hallgató szeretné hallani a számokat újra. Green Day pl volt csütörtökön és ma. Hurts - Wonderful Life meg egy nap max 2x. Nekem ez így még oké, szemben a Rádió 1-el.
 #58117  Szerző: Gabeedj

Pedig ezek a dalok többségben az Mr2-ön mentek.Neo is sok újat hozott be ,de ez köszönhető a Rádiócafés segítségnek is,ami megjegyzem jó volt,de off-ot nyomtak rá és lett Sláger. :wailing: :wailing:
Mr2 vidéken meghatározó,mi Vasban kevés helyi adóval rendelkezünk és ami van,az is főleg R and B és Sláger stílus ,szóval megváltás nekünk egy ilyen adó,de az lenne Radiocafe is.Neot érdekes ,amikor indult sok helyen hallottam,most csak Sláger fanoknál hallani.Mr2re visszatérve ezt az adót nem kellene teljesen megalázni és ebből is tucat, tömeg adót csinálni,ha már közpénzről van szó vagyis a mi pénzünkről,akkor kérdezzenek meg bennünk,hogy mit szeretnénk,ha nem teszik,akkor legalább annyit kérünk,ne csesszék el,hanem fejlesszék és sokszínű legyen.Ez olyan nagy kérés lenne????
 #58114  Szerző: Mipi

Ghee írta:
Gabeedj írta:Ennek a fertőnek köszönhető ,hogy most olyan magyar előadók dalait játsszák más adók,mint Péterfi Bori
Országosan ez igaz, de regionálisan azért a radiocafé érdeme - ők voltak az elsők az összes kereskedelmi közül.
Én például elég sok zenét a Neo indulásakor ismertem meg mikor még elég sok ismeretlent játszottak.

Pl a Neo -ban hallottam először Péterfi Borinak a Téged nem című számát. Meghát a Kolin - San Francisco című számot meg sorolhatnám még milyeneket amik a mai napig tetszenek.
 #58111  Szerző: orrhang

Ezeket viszont elég rosszul lehet a város legtöbb pontján fogni.
Ezzel azért vitatkoznék. A Friss-et a város minden pontján elég jó minőségben tudod fogni!!!
(pincékről nem beszélek,... ) :)
 #58102  Szerző: mikrofonos

djlacee írta:
Ghee írta:
Gabeedj írta:Ennek a fertőnek köszönhető ,hogy most olyan magyar előadók dalait játsszák más adók,mint Péterfi Bori
Országosan ez igaz, de regionálisan azért a radiocafé érdeme - ők voltak az elsők az összes kereskedelmi közül.
Aztán hol tudok én radiocafét fogni? Vagy valaki aki Komlón lakik, esetleg Sátoraljaújhelyen, vagy Hajdúszoboszlón... ?
Ja kérem a vidéken, ahol a legtöbb városban 2-3 helyi kereskedelmi rádió birkózik egymással a Radio Cafe-féle kínálat igazi csemegének számítana.
Én debreceni vagyok nálunk van vagy 6 helyi adó, de csak a Jazz FM-nek, és a Friss-nek van az egyenkoszt-tól karakteresen elütő kínalata. Ezeket viszont elég rosszul lehet a város legtöbb pontján fogni.
 #58083  Szerző: djlacee

Ghee írta:
Aztán hol tudok én radiocafét fogni? Vagy valaki aki Komlón lakik, esetleg Sátoraljaújhelyen, vagy Hajdúszoboszlón... ?
 #58082  Szerző: Ghee

#58076  Szerző: Gabeedj

VAn pár fura dal köztük,de sok olyan ,amit máshol még bejátszani sem mernek.Kell az ilyen zene szerintem,mert a Sláger rádiók és Bárányadók mellett üde színfolt a Petőfi.Ennek a fertőnek köszönhető ,hogy most olyan magyar előadók dalait játsszák más adók,mint Péterfi Bori,akit még az idősebbek is szívesen hallgatnak
 #58052  Szerző: pébégáz

csokie írta:Én inkább a többi nagy adó slágereit nevezném "zenei fertő"-nek.
Ha nem is fertő, de poshadt pocsolya.
 #58043  Szerző: csokie

Én inkább a többi nagy adó slágereit nevezném "zenei fertő"-nek.
  • 1
  • 541
  • 542
  • 543
  • 544
  • 545
  • 625