RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#58350  Szerző: LuciFerko

Gabeedj írta:Még mindig a Petőfi Mr2 szerintem az amit ,ha oda kapcsolsz szívesebben hallgatsz,mint Neot vagy Classot,ahol Kívánságműsor megy egész nap és mindig ugyan azok,nem is beszélve nagy műsorokról.(kivétel Csiszár)
HA vidékre tévedtek páran,ahol nincs városi rádió,akkor hallgassátok meg a a 2 ker rádiót ,,egy idő után biztosan elkapcsoltok az Mr2 re,mert azért akad ott is értelmes műsor,még akkor is ha zenész műsor ...
így van!!! Csak ezt sokan elfelejteik, akik Budapest környékén laknak.
 #58348  Szerző: Gabeedj

Még mindig a Petőfi Mr2 szerintem az amit ,ha oda kapcsolsz szívesebben hallgatsz,mint Neot vagy Classot,ahol Kívánságműsor megy egész nap és mindig ugyan azok,nem is beszélve nagy műsorokról.(kivétel Csiszár)
HA vidékre tévedtek páran,ahol nincs városi rádió,akkor hallgassátok meg a a 2 ker rádiót ,,egy idő után biztosan elkapcsoltok az Mr2 re,mert azért akad ott is értelmes műsor,még akkor is ha zenész műsor ...
 #58342  Szerző: Gyurii91

Akinek unalmas, az hallgasson Kossuth rádiót meg Lánchidat.
 #58328  Szerző: Pasa

djlacee írta:De a zene jó
Már akinek...
 #58286  Szerző: djlacee

puszilgatógép írta:Az MR2 érdekes volt egy évig, meg jó is, aztán mivel semmit nem változtattak rajta unalmas lett.
De a zene jó
 #58281  Szerző: Szelerailway

Cicoo írta:Amúgy az idősek közül páran hiányolják a régi Petőfit..
Meglepődnél,hogy mennyien.
 #58279  Szerző: Cicoo

Amúgy az idősek közül páran hiányolják a régi Petőfit..
 #58248  Szerző: Gabeedj

No azért Sláger rádió nem kellene.Kommersz zenét nem agyonjátszott retrora értjük..Abban viszont partner lennék,ha lenne élvezhető műsorvezetés,egy pár ismert zene,de minőség menne és persze ehhez hozzátartozik a jelenlegi alternatív vagy ritka zenei világ is.Legyen igazi közszolgálat,de ne politika és ne 70es évek Petőfirádiója és főleg ne Sláger,mert abból elég 2-3 is jelenleg...Reggeli műsor élvezhető legyen ,bár Petőfin ezzel most sincs gond.Istenek Bumerángjai nem kellenek...
 #58246  Szerző: Cicoo

Gabeedj írta:Jeszenszky érkezése és pár kommersz zene és a régi elvontabb stílus ötvözése szerintem jól sülne el.
Na, még csak az kéne! Sláger Rádió 3? :shock: (Vagy 4, ha számoljuk az eredetit is.)
  • 1
  • 539
  • 540
  • 541
  • 542
  • 543
  • 625