RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#58845  Szerző: djlacee

steve írta:El fog tűnni ez a sok szenny a Petőfiről, ne aggódj! Még csak ma választották meg az új vezetőket a közmédiumok élére. Szerintem januárra már lesz egy normális, hallgatható PETŐFI Rádiónk.
miért, most nem hallgatható? ne akassz ki
 #58815  Szerző: Cicoo

lali87 írta: Szokták nyomni néha, de ez nem a Class vagy Rádió 1, hogy óránként adják, hanem hetente 2x ne izgulj....ez még nem a változás :-)
Hát, utána is valami Rádió1-feelinges zene ment..
 #58808  Szerző: lali87

Cicoo írta:
Gabeedj írta:Vajon melyik irányba fogja elvinni a rádiót és mikor lesz változás......?
Nem tudom, de a 20:57-es Monday Morningtól kikerekedett a szemem. Csekkoltam is a rádió kijelzőjét, hogy ez most akkor Class, vagy Petőfi? :shock:
Asszem, jön a saláta mód. Örülhet, aki azt írta, hogy legyen még több féle zene.. :vomit:
Szokták nyomni néha, de ez nem a Class vagy Rádió 1, hogy óránként adják, hanem hetente 2x ne izgulj....ez még nem a változás :-)
 #58807  Szerző: Gabeedj

A Petőfi most is hallgatható,jobban mint a két ker,ha elszennyezik,akkor hasonlítanak majd
 #58806  Szerző: steve

El fog tűnni ez a sok szenny a Petőfiről, ne aggódj! Még csak ma választották meg az új vezetőket a közmédiumok élére. Szerintem januárra már lesz egy normális, hallgatható PETŐFI Rádiónk.
 #58804  Szerző: Cicoo

Gabeedj írta:Vajon melyik irányba fogja elvinni a rádiót és mikor lesz változás......?
Nem tudom, de a 20:57-es Monday Morningtól kikerekedett a szemem. Csekkoltam is a rádió kijelzőjét, hogy ez most akkor Class, vagy Petőfi? :shock:
Asszem, jön a saláta mód. Örülhet, aki azt írta, hogy legyen még több féle zene.. :vomit:
 #58795  Szerző: Gabeedj

Meg vannak a kuratóriumi elnökök,így az Mr is.Jónás István lett az elnök.A Lánchíd rádió főszerkesztője...Vajon melyik irányba fogja elvinni a rádiót és mikor lesz változás......?

Szelerailway köszi a műsorleírást,majd válaszolok rá. :)
 #58700  Szerző: LuciFerko

Thievery Corporation - Amrecimacka
ez miért nem ment eddig? :blush:
 #58663  Szerző: Gabeedj

Le lettem cseszve!Néha tudok sokat beszélni,de 12-13 óra után esténként leülve,néha még többet beszélek:)Bocs!Majd figyelek.....
Szerintem is megvan már ,hogy ki hova foglalkozni és mit fog csinálni és milyen lesz az új adó.Már csak az áment mondja el a vezér,ha beültetik a székbe.Lehet késve érkezett meg a levél amit írtatok,de bízom benne,hogy figyelembe veszik majd amit kidolgoztatok.Egyébként meg érdekel mit gondoltatok:)
 #58609  Szerző: mikrofonos

Állítólag napokon belül lesz vezérigazgató és onnan felgyorsulnak az események. A nagy hallgatás (rádión belül is) arra utal, hogy már kész van minden csak végre kell hajtani.
Egyelőre lehet tovább találgatni!
  • 1
  • 535
  • 536
  • 537
  • 538
  • 539
  • 625