csokie írta:Akárki akármit mond, a mostani MR2 a leghallgathatóbb hosszú távon. Mint háttér rádiónak, mint rendesen tökéletesen megfelel a céljának. Szeretném, ha így maradna.Nem marad, mert el kell baszni. Túl jó...
csokie írta:Akárki akármit mond, a mostani MR2 a leghallgathatóbb hosszú távon. Mint háttér rádiónak, mint rendesen tökéletesen megfelel a céljának. Szeretném, ha így maradna.Nem marad, mert el kell baszni. Túl jó...
djlacee írta:steve-nek biztos hiányoznak a régi műsorok. Ízlések és pofonok.steve írta:El fog tűnni ez a sok szenny a Petőfiről, ne aggódj! Még csak ma választották meg az új vezetőket a közmédiumok élére. Szerintem januárra már lesz egy normális, hallgatható PETŐFI Rádiónk.miért, most nem hallgatható? ne akassz ki
steve írta:El fog tűnni ez a sok szenny a Petőfiről, ne aggódj! Még csak ma választották meg az új vezetőket a közmédiumok élére. Szerintem januárra már lesz egy normális, hallgatható PETŐFI Rádiónk.miért, most nem hallgatható? ne akassz ki
lali87 írta: Szokták nyomni néha, de ez nem a Class vagy Rádió 1, hogy óránként adják, hanem hetente 2x ne izgulj....ez még nem a változásHát, utána is valami Rádió1-feelinges zene ment..
Cicoo írta:Szokták nyomni néha, de ez nem a Class vagy Rádió 1, hogy óránként adják, hanem hetente 2x ne izgulj....ez még nem a változásGabeedj írta:Vajon melyik irányba fogja elvinni a rádiót és mikor lesz változás......?Nem tudom, de a 20:57-es Monday Morningtól kikerekedett a szemem. Csekkoltam is a rádió kijelzőjét, hogy ez most akkor Class, vagy Petőfi?
Asszem, jön a saláta mód. Örülhet, aki azt írta, hogy legyen még több féle zene..