Ma délelőtt ismét hallottam,hogy a hétvégi adás szünet után próbálkoztak a sugárzott adás minőségét javítani!Sajnos ma sem sikerült zúgás mentesre változtatni a kimenő jelet!
Az viszont jó hír,hogy délután,mikor ismét sikerült rádió közelbe kerülnöm,már szóltak magyar zenék is a Zagyvanban!
Egy bejátszásban,pedig azt mondják,hogy "Hamarosan indul Hatvan első rádiója"!(igaz ezt mondták tavaly is a tesztadások közben)
Ismét elővették a régi jól bevált szignálokat és kb. 14:30 körül hallottam már rajta műsort is Olvasónapló címmel!!!A telefonos lelki segély szolgálat egyik munkatársával készített riport ment adásba!Híreket ma még nem hallottam!
Később kb. 16:30 után Rock percek címmel volt műsor,amit 17:05-ig tudtam hallgatni,mert egy sajnálatos technikai galiba miatt megakadt az adás!(olyan ,mint amikor a cd lemez megakad a lejátszóban,folyamatosan krepeg,berreg!)

Ez azóta is tart!!
Az a baj,hogy délután már nincs ott senki,aki helyre tudná hozni a problémát!Reggelig nem valószínű változás!
Tavaly január 18-án indult el a Zagyvan rádió műsora élesben és egészen a tanév végéig működött is!Hosszú kimaradás után,ma ismét voltak műsorok!Gondolom az előző évben elkészült anyagokat adják le újra egyenlőre!Végül is nem baj az ,szerintem elég érdekes műsorokat készítettek akkor is!Többek között: Babaház,Olvasónapló,Vitamin,Trend,Kis kedvenc,Szelektív,Rock percek,Sláger percek,Tervezőasztal,stb.
Összegezve,egész jó kis rádió lehetne,ha a stúdióból kimenő jel nem zúgna állandóan!A műsoraik szerintem jók és számomra érdekesek voltak régebben is és ma is,csak az adás minőségével vannak komoly gondok!
Kíváncsivá tettek ismét!Várom a holnapi folytatást!