RADIOSITE Fórum

• Rádió 60 - Hatvan - 92.4 MHz

#64087  Szerző: djlacee

bocs :blush:
 #64085  Szerző: tomi60

A világ legnagyobb problémájára hívtad fel a figyelmet!!!!!!!!
 #64081  Szerző: djlacee

OFF
(és mondatvégi írásjel csak ! lehet?)
 #64080  Szerző: tomi60

Ma délelőtt ismét hallottam,hogy a hétvégi adás szünet után próbálkoztak a sugárzott adás minőségét javítani!Sajnos ma sem sikerült zúgás mentesre változtatni a kimenő jelet!

Az viszont jó hír,hogy délután,mikor ismét sikerült rádió közelbe kerülnöm,már szóltak magyar zenék is a Zagyvanban! :shock:
Egy bejátszásban,pedig azt mondják,hogy "Hamarosan indul Hatvan első rádiója"!(igaz ezt mondták tavaly is a tesztadások közben)
Ismét elővették a régi jól bevált szignálokat és kb. 14:30 körül hallottam már rajta műsort is Olvasónapló címmel!!!A telefonos lelki segély szolgálat egyik munkatársával készített riport ment adásba!Híreket ma még nem hallottam!
Később kb. 16:30 után Rock percek címmel volt műsor,amit 17:05-ig tudtam hallgatni,mert egy sajnálatos technikai galiba miatt megakadt az adás!(olyan ,mint amikor a cd lemez megakad a lejátszóban,folyamatosan krepeg,berreg!) :stare: Ez azóta is tart!!
Az a baj,hogy délután már nincs ott senki,aki helyre tudná hozni a problémát!Reggelig nem valószínű változás! :x

Tavaly január 18-án indult el a Zagyvan rádió műsora élesben és egészen a tanév végéig működött is!Hosszú kimaradás után,ma ismét voltak műsorok!Gondolom az előző évben elkészült anyagokat adják le újra egyenlőre!Végül is nem baj az ,szerintem elég érdekes műsorokat készítettek akkor is!Többek között: Babaház,Olvasónapló,Vitamin,Trend,Kis kedvenc,Szelektív,Rock percek,Sláger percek,Tervezőasztal,stb.
Összegezve,egész jó kis rádió lehetne,ha a stúdióból kimenő jel nem zúgna állandóan!A műsoraik szerintem jók és számomra érdekesek voltak régebben is és ma is,csak az adás minőségével vannak komoly gondok!

Kíváncsivá tettek ismét!Várom a holnapi folytatást!
 #62315  Szerző: tomi60

Újra zenélnek!!
A legutóbbi hozzászólásom óta ez az első alkalom,hogy ismét hallok zenét a 92.4-en!
Eddig,csak susogott!
 #59275  Szerző: tomi60

Én is tegnap délután vettem észre,hogy ismét zenél a Zagyvan! :shock:
A minőség sem változott még,de azért hallgatható!Továbbra is hiányolom a csatorna azonosító szignálokat illetve a magyar előadók dalait! :x
Tavasszal még többféle szignáljuk ment a zenék és műsorok közt! :(
Meglátjuk változik-e valami decembertől!?
 #59258  Szerző: tökibogyó

Megint zenélnek, minöségben semmi változás :oops:
 #58870  Szerző: Rossco

LuciFerko írta:biztos valami siketnémáknak szóló műsor :hehe:

Off: és a vakok is nézik :shock: :gonosz:
 #58869  Szerző: LuciFerko

biztos valami siketnémáknak szóló műsor :hehe:
 #58868  Szerző: padi007

Ma fél öt körül csendet sugároznak!
  • 1
  • 23
  • 24