Snake írta:Nekem meg nem teccik a kissjózsifm a 102,1en csináljanak belőle discot!!!!Az nekem sem tetszene, még jó, hogy nem tudom fogni. Nálam ott más jön, azt több, mint 2% hallgatja, remélem, marad is.2% biztos hallgatni fogja, nem közpénzből!
Snake írta:Nekem meg nem teccik a kissjózsifm a 102,1en csináljanak belőle discot!!!!Az nekem sem tetszene, még jó, hogy nem tudom fogni. Nálam ott más jön, azt több, mint 2% hallgatja, remélem, marad is.2% biztos hallgatni fogja, nem közpénzből!
Pasa írta:Nekem meg nem teccik a kissjózsifm a 102,1en csináljanak belőle discot!!!!djlacee írta:Neked meg nem. Naés? attól még másnak tetszhet.Rendben, túl van tárgyalva. 2 %-nak tetszik, nekik legyen egy országos adójuk (közpénzből). Ennyi.
Pasa írta:Cicoo írta:Amúgy szerintem hadd legyen már egy olyan állami médium, ami a fiatalokhoz szól.Ebben igazad van, azt én sem vitatom, hogy kell. A bajom az, hogy most a Petőfi nem a fiatalokhoz szól, hanem csak a fiatalok egy részéhez, tehát rétegrádió. Ja, és műsor sincs rajta...
djlacee írta:Neked meg nem. Naés? attól még másnak tetszhet.Rendben, túl van tárgyalva. 2 %-nak tetszik, nekik legyen egy országos adójuk (közpénzből). Ennyi.
Gabeedj írta:Ezt a réteget kell továbbfejleszteni,műsorral és pár értékes ,nem Bárányos klubzenével!Mert neked ez tetszik...