RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#59475  Szerző: Pasa

djlacee írta:akkor csak 2 Petőfi Rádió lesz? :punch: meg 1 Kossuth Rádió?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #59464  Szerző: Gabeedj

Nevek maradnak csak Mr1 Mr2 Mr3 eltűnik sajnos ...
 #59460  Szerző: djlacee

akkor csak 2 Petőfi Rádió lesz? :punch: meg 1 Kossuth Rádió?
 #59459  Szerző: Gabeedj

Kis változtatások lesznek a Petőfin és Bartókon .Bár utóbbira nem ártana nagyobb is.Petőfi zenei jellege megmarad a mai formájában,csak több műsor lesz és eltűnik az Mr jelzés ,mind3 adóról.Mr1 ben változás nem lesz,egyenlőre ennyi,de ez már kint van a hírek közt is..
Azért bízhatunk,hogy nem lesz unalmas a Petőfi :yeah:
 #59243  Szerző: Cicoo

LuciFerko írta:
puszilgatógép írta: Most ha visszajön a klasszikus rádiózás, akkor ez a stúdió mehet egy az egyben a kukába.
nekem jó lesz :blush:
Megveszed occsóé? :hehe:
 #59240  Szerző: LuciFerko

puszilgatógép írta: Most ha visszajön a klasszikus rádiózás, akkor ez a stúdió mehet egy az egyben a kukába.
nekem jó lesz :blush:
 #59233  Szerző: puszilgatógép

Kép
Kép

Tudtommal az MR2 stúdiója is nagyon hasonló ehhez. Igazi onemanradio felépítés. Most ha visszajön a klasszikus rádiózás, akkor ez a stúdió mehet egy az egyben a kukába.
 #59220  Szerző: Cicoo

donb írta: A sportot tényleg hiányolom. Milyen gáz már, hogy körzeti adókra tették át anno a közvetítéseket (egy-egy kiemelt eseménynél a Kossuton ment). Az is érdekes, hogy a kereskedelmi piacon nincs külön sportrádió, de minden más az van. Felőlem mehet a zene a Petőfin, de a sportot ne nyomják már el. Ennyi... de tudjuk, az lesz, amit a fejesek szeretnének.
A sport szerintem egyértelműen a Kossuth asztala kéne, hogy legyen.
Amúgy rock rádióról se tudok.. Mondjuk a sportot az emberek inkább nézni szeretik mostanság, nem hallgatni. De lehet, hogy ezt is főként a sok sporttv hozta magával. Mondjuk egy pár perces sporthírblokk tényleg okés lenne a Petőfin is.
Amúgy én egész biztos vagyok benne, hogy aki ma Petőfit hallgat, az zenét akar hallani, és esetleg a néhány háttérinfo-t a dalokról, nem beszélgetős műsorokat mindenféle egyéb témákról. Szinte minden rádió az idősebbeket célozza, ez az egy hadd maradjon a fiataloké.
  • 1
  • 532
  • 533
  • 534
  • 535
  • 536
  • 627