Nézzetek be az új Crazy FM topic elejére, van ott pár szó, aminek egy része igazából ideillik, csak azért van ott egyben, hogy jobban követhető legyen.
Üdv,
Admin
Üdv,
Admin
SzD írta:Nem szeretnék okoskodni, és főként nem akarom kioktatni a moderátorokat, de úgy gondolom, ha egy ilyen kibontakozik, akkor ezt nem lehet ennyi ideig hagyni. Ahogy elkezdődik, a hozzászólásokat törölni kell, a problémás tagot egy napra kivonni a forgalomból. Ha visszajön, és folytatja, akkor ugyanez, csak végleges törléssel. Vagy legalábbis ez tűnik a legjobb megoldásnak, ahelyett, hogy napokig hagyni, aztán szép lassan egyre többen csatlakoznak. És ha valaki "idegen" annak a topicnak az olvasásával nyit, akkor az egésztől el is megy a kedve... pedig lehet, hogy nagyon hasznos tagja lenne a közösségnek. Az pedig, hogy cakk-pakk törölve lett az egész, nem volt a legjobb döntés.Vártam, hogy a többi moder csináljon valamit, mivel én nem szívesen gyomlálok, de senki se csinált semmit. De most betelt a pohár. Jogos, kulturált hangnemben megfogalmazott kritikával nem lett volna semmi gond, hisz demokrácia van.
Szerintem.
6. Ha a fórumközösség hozzászólásai között a Szabályzatra, személyiségi jogokra, szerzői jogokra, üzleti titkokra ártalmas tartalmakat vélsz felfedezni, kérjük, haladéktalanul - de legfeljebb 120 órán belül - értesítsd a fórum Adminisztrátorát az info@radiosite.hu címen a sértő hozzászólások eltávolítása, illetve szerzőjük szankcionálása végett!Ez alapján jártam el. Lehet tényleg túlzás volt törölni az egészet, de első felindulásból ez sikerült. A lényeg: ami ott kialakult az az egész fórumra nézve elég gáz. Reménykedtem benne, hogy lecsitulnak az indulatok, de nem így történt.
fórummotor írta:A legtöbb felhasználó (67 fő) 2009.11.19. 00:13-kor tartózkodott itt.megdönthetetlen