RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU

#63189  Szerző: markfelt

Nézzetek be az új Crazy FM topic elejére, van ott pár szó, aminek egy része igazából ideillik, csak azért van ott egyben, hogy jobban követhető legyen.

Üdv,
Admin
 #63161  Szerző: SzD

Megértem, hogy egyikőtök sem akar egyből törölgetni, de sajnos az a baj, hogy akik ellen fel kell lépni, úgysem értenek a szép szóból. Hiába kérik őket többen arra, hogy fejezzék be, mert írott és íratlan szabályok sorát szegik meg.
 #63160  Szerző: LuciFerko

SzD írta:Nem szeretnék okoskodni, és főként nem akarom kioktatni a moderátorokat, de úgy gondolom, ha egy ilyen kibontakozik, akkor ezt nem lehet ennyi ideig hagyni. Ahogy elkezdődik, a hozzászólásokat törölni kell, a problémás tagot egy napra kivonni a forgalomból. Ha visszajön, és folytatja, akkor ugyanez, csak végleges törléssel. Vagy legalábbis ez tűnik a legjobb megoldásnak, ahelyett, hogy napokig hagyni, aztán szép lassan egyre többen csatlakoznak. És ha valaki "idegen" annak a topicnak az olvasásával nyit, akkor az egésztől el is megy a kedve... pedig lehet, hogy nagyon hasznos tagja lenne a közösségnek. Az pedig, hogy cakk-pakk törölve lett az egész, nem volt a legjobb döntés.
Szerintem.
Vártam, hogy a többi moder csináljon valamit, mivel én nem szívesen gyomlálok, de senki se csinált semmit. De most betelt a pohár. Jogos, kulturált hangnemben megfogalmazott kritikával nem lett volna semmi gond, hisz demokrácia van.
 #63159  Szerző: SzD

Nem szeretnék okoskodni, és főként nem akarom kioktatni a moderátorokat, de úgy gondolom, ha egy ilyen kibontakozik, akkor ezt nem lehet ennyi ideig hagyni. Ahogy elkezdődik, a hozzászólásokat törölni kell, a problémás tagot egy napra kivonni a forgalomból. Ha visszajön, és folytatja, akkor ugyanez, csak végleges törléssel. Vagy legalábbis ez tűnik a legjobb megoldásnak, ahelyett, hogy napokig hagyni, aztán szép lassan egyre többen csatlakoznak. És ha valaki "idegen" annak a topicnak az olvasásával nyit, akkor az egésztől el is megy a kedve... pedig lehet, hogy nagyon hasznos tagja lenne a közösségnek. Az pedig, hogy cakk-pakk törölve lett az egész, nem volt a legjobb döntés.
Szerintem.
 #63158  Szerző: LuciFerko

Szabályzat:
6. Ha a fórumközösség hozzászólásai között a Szabályzatra, személyiségi jogokra, szerzői jogokra, üzleti titkokra ártalmas tartalmakat vélsz felfedezni, kérjük, haladéktalanul - de legfeljebb 120 órán belül - értesítsd a fórum Adminisztrátorát az info@radiosite.hu címen a sértő hozzászólások eltávolítása, illetve szerzőjük szankcionálása végett!
Ez alapján jártam el. Lehet tényleg túlzás volt törölni az egészet, de első felindulásból ez sikerült. A lényeg: ami ott kialakult az az egész fórumra nézve elég gáz. Reménykedtem benne, hogy lecsitulnak az indulatok, de nem így történt.
 #63156  Szerző: LuciFerko

Crazy FM topik a rádió talajdonosának kérésére törölve. Köszönjétek ezt meg azoknak, akik elindították a rágalmazó, mocskolódó stílust.
 #60873  Szerző: djlacee

fórummotor írta:A legtöbb felhasználó (67 fő) 2009.11.19. 00:13-kor tartózkodott itt.
megdönthetetlen 8-)
 #59278  Szerző: LuciFerko

máskor is beleköltözik a medve az adóba :roll:
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 112