RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#60133  Szerző: Kiru

Gabeedj írta:Mr2 nagyon zene ,de meddig még..MA reggel elég melankolikus,de jó zenék voltak.Érdekes azért,hogy mindig más és mást hallok ,egy adott időben,de a két kereskedelmire ez nem mindig igaz.Nem tudom hova pályázik a Petőfi,csak jó legyen és más mint a két ker adó..
Szerintem biztos,hogy más fog lenni mint a 2 kereskedelmi!Az biztos,hogy változatos zenéket játszik a Petőfi mert játszanak mindent, és szerintem nem annyira rossz rádió ez! :)
 #60128  Szerző: Gabeedj

Mr2 nagyon zene ,de meddig még..MA reggel elég melankolikus,de jó zenék voltak.Érdekes azért,hogy mindig más és mást hallok ,egy adott időben,de a két kereskedelmire ez nem mindig igaz.Nem tudom hova pályázik a Petőfi,csak jó legyen és más mint a két ker adó..
 #60112  Szerző: djlacee

http://www.youtube.com/watch?v=bE8hXiU3rDo
ez mehet Uhrin Benedektől :D
 #60109  Szerző: Kiru

csokie írta:Egyébként azon sírnék a legjobban, ha betennék egyszer az Uhrin Benedek - Rebekát így reggel fél 8 körül . :D Kíváncsi lennék, hányan röhögnék el magukat. :D
Na azért ez nem lesz! :x
 #60106  Szerző: csokie

Egyébként azon sírnék a legjobban, ha betennék egyszer az Uhrin Benedek - Rebekát így reggel fél 8 körül . :D Kíváncsi lennék, hányan röhögnék el magukat. :D
 #60067  Szerző: ravasz

csokie írta:Céges kocsiban is csak az MR2 szól. Csoki-Dalt meg mindenki szereti nálunk, szal tök jól indulnak a reggelek a Petőfivel. :D
Az nagyon elmebeteg!
http://www.youtube.com/watch?v=Ye3-qwGOHYI

Persze eredetileg Bëlga, de ez jobb.
 #60066  Szerző: csokie

Céges kocsiban is csak az MR2 szól. Csoki-Dalt meg mindenki szereti nálunk, szal tök jól indulnak a reggelek a Petőfivel. :D
 #60060  Szerző: Gabeedj

Mr2 ma is nagyon hallgatható volt reggel,egy igazi menekülési útvonal,mert a másik kettő ker. az nem jó,főleg ha kívánságokat teljesítenek..
 #60050  Szerző: djlacee

Egyszerűen nem értem, az MR-nek van 5 rádiója sima analóg rendszerű sávokban, miért ne lehetne megoldani ennyivel, hogy a többség igényét kiszolgálja?
MR1: talkrádió
MR2: TOP40+ALTER zenék, fiatalokat érdeklő műsorok (jelenlegi zenei kínálat kiegészítve populárisabb, friss zenékkel)
MR3: KULTÚRA, komolyzene, jazz, lounge, idősebb korosztályt érdeklő műsorok
MR4: regionális műsor, elmúlt évtizedek zenei tematikájával, helyi hírekkel, 24 órában
MR5: nemzetiségi műsorok, parlamenti közvetítés, magyar nóta

ez most a jelenlegi elképzelésem, persze a frekvenciák csereberélése megvalósításra kerülhetne. Ami pedig már ezekbe nem férne bele, azt lehetne műholdon, interneten tolni.
 #60049  Szerző: Pasa

Én nem vitatom, hogy kell egy fiataloknak szóló közszolgálati rádió. A régi főleg a 40 felettieknek szólt, viszont nagyon sokan hallgatták. Persze nem telefonon, nem kocsmában, nem építkezésen, nem autóban. A felmérésekről már elmondtam a véleményem, nem tükrözik a valóságot, mert csak egy bizonyos réteget kérdeznek (40 felett nemigen). Továbbra is állítom, hogy hallgatták a régit is ennyien, csak nem a fiatalok. Mivel ezen a fórumon túlnyomó többségben vannak a 40 alattiak, persze, hogy örülnek a mai Petőfinek. Viszont az is tény, hogy a fiataloknak csak egy része hallgatja, tehát ebben a korosztályban (sem) teljesíti jelenleg a közszolgálati követelményeket. Legyen ifjúsági a Petőfi Rádió, de ne így, ahogy ma.
Szerintem.
  • 1
  • 526
  • 527
  • 528
  • 529
  • 530
  • 626