RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#61146  Szerző: Gyurii91

Elkezdődött! Back & Forth! :D
 #61033  Szerző: donder

Attis írta:A Rádió1-en nem este 9 után nincsenek hírek... Hanem délelőtt 9 után... :lol:
Igaz! Az Új Kukori után (ezt rendszeresen hallgatom, az FM95 mellett) nem nagyon hallok híreket... :S
 #61028  Szerző: benjamin

A rise fm is fiataloknak szól mégis este hétkor is hallottam rajta híreket.
 #61019  Szerző: Gabeedj

Hát erre nem figyeltem,előfordul az ilyen,de te tökéletes vagy???
No,de rádió 1re minek hírek 9ig DÉLELŐTT ,ha így is produkálják azt a hallgatottságot,amit kell.Ez pedig egy fiatalokra támaszkodó rádió és sajnos sokan nem kíváncsiak hírre,mert gagát akarnak hallgatni helyette:)
 #61017  Szerző: Attis

A Rádió1-en nem este 9 után nincsenek hírek... Hanem délelőtt 9 után... :lol:
 #61016  Szerző: Gabeedj

Mert mihez szóltam rosszul?Kérdőre vonsz,de semmit nem mondasz:)
 #61014  Szerző: Attis

Gabeedj írta:Nem hallgatok rádió 1 et,igazság,de alapjában véve csak összességében értettem,hogy nem sok helyen van és igazából kevés helyre is kell hírek éjszaka
Feltétlenül hozzá kell szólnod egy olyan topic-hoz, amire semmi rálátásod nincs? :oops:
 #61011  Szerző: Gabeedj

Nem hallgatok rádió 1 et,igazság,de alapjában véve csak összességében értettem,hogy nem sok helyen van és igazából kevés helyre is kell hírek éjszaka
 #61009  Szerző: Attis

Gabeedj írta:Éjszaka 2 óránként is rá érnek a hírekkel és felvételről is elegendő,mert kevés az éjszakai hallgató.Gyárban és ilyen helyeken főleg a zene a legnépszerűbb,főleg,hogy jól bírják az éjjelt,persze már ahol engedik a rádiózást..Aki meg híreket akar,annak ott a Kossuth
Úgy látom, nem vagy képben. :lol:
 #61008  Szerző: Gabeedj

Éjszaka 2 óránként is rá érnek a hírekkel és felvételről is elegendő,mert kevés az éjszakai hallgató.Gyárban és ilyen helyeken főleg a zene a legnépszerűbb,főleg,hogy jól bírják az éjjelt,persze már ahol engedik a rádiózást..Aki meg híreket akar,annak ott a Kossuth
  • 1
  • 334
  • 335
  • 336
  • 337
  • 338
  • 482