RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#61309  Szerző: pébégáz

Most egy Zséda-szám megy...Mi ez ?
Félreértés ne essék, nem azzal van bajom, hogy magyar zenék mennek, csak ez a fajta nyáladzás azért mégsem volt jellemző a Petőfire eddig. Tavaly karácsonykor emlékeim szerint azért nem ez volt.
 #61308  Szerző: pébégáz

Most szól: Piramis-Ajándék.

Szerintem lassacskán kifuttatják a mostani zenéket, ha ilyet is be mernek tenni. Aztán lesz ebből is egy Sláger Rádió. Most nagyot csalódtam a Petőfiben.
 #61263  Szerző: Kiru

Pasa írta:Újra elmondom, tisztelem mindenki ízlését, de ez a rádió most csak a TI ÍZLÉSETEK SZERINT jó. Van, akinek meg nem tetszik, ezt is vegyétek figyelembe! :x
Persze igazad van de sokan vannak olyanok is akiknek a Petőfi tetszik és nem a Class fm. ;)
 #61237  Szerző: Pasa

Cicoo írta:A közszolgálati rádiónak olyannak kell lennie - szerintem -, amilyen még nincs. Idősebbeknek szóló, valamint mainstream rádió meg dögivel van a piacon. Az állami TV-k közül pl. egy sem szól fiataloknak.
Nem értesz engem. Nincs bajom azzal, hogy a Petőfi fiatalos rádió, sőt. Én azt mondom, hogy a fiatalok nagy (sértődés ne essen: másik nagy) részének nem tetszik.
Másrészt meg dögivel van amúgy fiataloknak szóló rádió, más kérdés, hogy igénytelenek.
 #61232  Szerző: Cicoo

Pasa írta:Újra elmondom, tisztelem mindenki ízlését, de ez a rádió most csak a TI ÍZLÉSETEK SZERINT jó. Van, akinek meg nem tetszik, ezt is vegyétek figyelembe! :x
A közszolgálati rádiónak olyannak kell lennie - szerintem -, amilyen még nincs. Idősebbeknek szóló, valamint mainstream rádió meg dögivel van a piacon. Az állami TV-k közül pl. egy sem szól fiataloknak..

(Ez a vita meg parttalan.)
 #61218  Szerző: SzD

Értelmetlen azon pörögni, hogy kinek mi tetszik. Úgyis mindenkinek más az ízlése. djlacee példája jó. Van akinek nem tetszik, mégis az egyik leghallgatottabb a Class. Olyan rádió úgysem lesz soha, ami mindenkinek jó.
És igenis kell egy olyan rádió, mint a Petőfi, hogy azok is tudjanak mit hallgatni, akik ezt a zenei kínálatot szeretik.
Mint ahogyan kell (és van is) olyan országos is, ami az új(abb) zenéket játssza, és olyan is, ami a régieket.
Függetlenül attól, hogy hány embernek tetszik.
Viszonylag soknak egyébként, elég csak a fesztiválokra gondolni... a bökkenő az, hogy ezek az emberek viszont nem nagyon hallgatnak rádiót, vagy legalábbis elég keveset, és ezért olyanok a hallgatottsági mutatók, amilyenek.
 #61213  Szerző: djlacee

Van, akinek a Class FM se tetszik. Na?
 #61211  Szerző: Pasa

Újra elmondom, tisztelem mindenki ízlését, de ez a rádió most csak a TI ÍZLÉSETEK SZERINT jó. Van, akinek meg nem tetszik, ezt is vegyétek figyelembe! :x
 #61210  Szerző: moby67

Kiru írta:Én már azzal is elégedett lennék ha hozzá se nyúlnának jövőre de attól tartok,hogy ez nem így lesz . :x Nekem így ahogy van tetszik ez a rádió ,úgy sincs sok ilyen alternatív zenét játszó rádió mint a Petőfi!

Egyet értek veled! :chinese:

A trend az: ami JÓ verjük szét!!!!!!!!!!! :hit:
Vissza a sz....t!!! Itt csak unalmas lehetetlen emberek müsoraira van kereslet. :twisted:
Ennek csak a Klasz és a Neó lessz a nyertese!!!! :hehe:
A társadalmat tanítani kell! Csak az a zene amit ők játszanak. :sealed:

HAJRÁ NAGYON ZENE!!!
HAJRÁ PETŐFI!!!!
MARADJ ÍGY!!! :yeah:
 #61154  Szerző: Gabeedj

Jó a Petőfi ,ezt csak finomítani kell .Az egy biztos,ők bevállalták és 1-2 helyi is ezt azt bevállal.Ezért is jó,ha egyedi marad a Petőfi és ha lehet csatlakozik hozzá az Mr3 is.Ha arra várunk,hogy Classék fognak mást játszani,azt várhatjuk... :|
  • 1
  • 518
  • 519
  • 520
  • 521
  • 522
  • 626