RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#61325  Szerző: benjamin

Kiru írta:Csak a karácsony miatt van ez és hétfőtől minden visszaáll ,remélem.
És ha nem? :shoot: :vomit: :wailing: :wailing: :wailing: Azt mondták több magyar zene lesz. :hit:
 #61321  Szerző: Kiru

Csak a karácsony miatt van ez és hétfőtől minden visszaáll ,remélem.
 #61318  Szerző: SzD

Mondjuk ahogy nézem, ezektől az előadóktól csak karácsonyi zenét tolnak. Majd ha egy hét múlva is ez lesz, akkor kell megijedni.
 #61314  Szerző: LuciFerko

most meg Pierrot megy :S
 #61313  Szerző: Kiru

pébégáz írta:Most szól: Piramis-Ajándék.

Szerintem lassacskán kifuttatják a mostani zenéket, ha ilyet is be mernek tenni. Aztán lesz ebből is egy Sláger Rádió. Most nagyot csalódtam a Petőfiben.
Ettől azért nem fogok félni,hogy elslágeresedik !
 #61311  Szerző: LuciFerko

gondolom a változások előszele. Délelőtt volt pap rita is :gülü2: :gülü2: :gülü2:
 #61309  Szerző: pébégáz

Most egy Zséda-szám megy...Mi ez ?
Félreértés ne essék, nem azzal van bajom, hogy magyar zenék mennek, csak ez a fajta nyáladzás azért mégsem volt jellemző a Petőfire eddig. Tavaly karácsonykor emlékeim szerint azért nem ez volt.
 #61308  Szerző: pébégáz

Most szól: Piramis-Ajándék.

Szerintem lassacskán kifuttatják a mostani zenéket, ha ilyet is be mernek tenni. Aztán lesz ebből is egy Sláger Rádió. Most nagyot csalódtam a Petőfiben.
 #61263  Szerző: Kiru

Pasa írta:Újra elmondom, tisztelem mindenki ízlését, de ez a rádió most csak a TI ÍZLÉSETEK SZERINT jó. Van, akinek meg nem tetszik, ezt is vegyétek figyelembe! :x
Persze igazad van de sokan vannak olyanok is akiknek a Petőfi tetszik és nem a Class fm. ;)
 #61237  Szerző: Pasa

Cicoo írta:A közszolgálati rádiónak olyannak kell lennie - szerintem -, amilyen még nincs. Idősebbeknek szóló, valamint mainstream rádió meg dögivel van a piacon. Az állami TV-k közül pl. egy sem szól fiataloknak.
Nem értesz engem. Nincs bajom azzal, hogy a Petőfi fiatalos rádió, sőt. Én azt mondom, hogy a fiatalok nagy (sértődés ne essen: másik nagy) részének nem tetszik.
Másrészt meg dögivel van amúgy fiataloknak szóló rádió, más kérdés, hogy igénytelenek.
  • 1
  • 519
  • 520
  • 521
  • 522
  • 523
  • 627