Nem volt jó rádió a Sláger ,nekem nem tetszett
Na, ez hogy is van?? Azért nem volt jó a Sláger mert neked nem tetszett?? A Sláger igenis nagyon profin össze volt rakva, és minden, amihez nyúltak professzionálisan volt kivitelezve!!!! Lehet, hogy valakinek nem tetszett, de az még nem jelenti azt, hogy nem is volt jó!
Igenis minden másodpercről el lehetett mondani, hogy az, amit hallasz, az meg volt tervezve és szerintem a legprofibb dolog az, ha a hallgató 100%-osan azt hallja, amit te szakmailag jó vezető akarsz, hogy halljon! Hogy mért? Mert a hallgató is a kiszámíthatóságot szereti. Kiszámíthatóságot, nem összekeverendő az unalmassággal!
A műsorvezetők személyisége az majdnemhogy mindegy! Ha találsz egy olyan műsorvezetőt, aki "átjön" akkor már nyert ügyed van! Szidták sokan pl. István Danit is, szerintem a Varga Kata (volt a délelőtti sávban asszem) helyett klasszisokkal jobb, hallgathatóbb műsort csinál most!
Elmegy az egész rádiós világ a format rádiózásba, ami nem baj. Ha jól csinálod és érdekes tudsz maradni, akkor megnyerted a piacot!!! És a piacot kell megnyerned, mert kereskedelmi rádiót csinálsz és a befektetőid azért adtak pénzt, hogy majd sokkal többet lássanak vissza belőle!
Ha egyedi zenét akarsz, egyedi műsort(mondhatnám azt, hogy réteget), akkor arra ott az állami rádió, ott kellene ezt megteremteni!
Én igenis állítom, hogy lehet közpénzből is hallgatott és egyedi rádiót csinálni, csak hagyni kéne már a szakembereket dolgozni,mert van belőlük az országban pár!