RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#61669  Szerző: Gabeedj

A régi Juventus is jó volt és működött szerették,a Slágert is le lehet cserélni,csak akarni kell.Nem akarásnak nyögés a vége és a Neo most nyög...
Én pl azok közé tartozom,akik nem hiszik,hogy a Neoba lesz változás és főleg nem jó irányba..Bár mondhatnék mást és jobbat is,de egyenlőre nem látom előjelét sem,hogy eget rengető változás elé nézne a rádió
 #61666  Szerző: Adam88

nehéz a sláger helyett kitalálni bármit is.
miből gondoljátok, hogy változás lesz a neon 2011-től?
és mit gondoltok mik lesznek azok?
 #61661  Szerző: Gabeedj

1 orvosság van erre,még pedig(SLÁGER RÁDIÓ DELETE)
Hozzák vissza azt a régi Juventus rádiós hangzást és nyereségesek lesznek!!
 #61605  Szerző: Bence

djlacee írta:De ha nem termel profitot, akkor miért büntették meg őket túl sok reklámért? Egy reklámblokkban általában max 1-2 önpromó szokott lenni.
Az egy kérdés, hogy van reklám, de nem mindegy, hogy mennyi pénzt kapnak érte. Másrészt pedig nyilván sok adósságuk van, amit törleszteni kell. Kiváncsi vagyok, hogy meddig bírják.
 #61604  Szerző: djlacee

De ha nem termel profitot, akkor miért büntették meg őket túl sok reklámért? Egy reklámblokkban általában max 1-2 önpromó szokott lenni.
 #61603  Szerző: Bence

Kiru írta:Nem értem,hogy miért nem tudják már elfelejteni ezt a Sláger rádió arculatot?Nem volt jó rádió a Sláger ,nekem nem tetszett és a zenék se voltak jók .Én még reménykedek ,hogy januártól csak nem lesz már annyira slágeres mert ez nem jó!Nem jönnek rá a Neo vezetői,hogy nem jó irányvonalat követnek ?A hallgatottsági adatokból pedig minden kiderül és ha nem változtatnak akkor Class nagyon elfog húzni tőlük! :x Meg hallani olyanokat is,hogy anyagilag sincsenek a toppon pedig a technikájuk meg a szép stúdiójuk meg mindenük adott ,hogy a legjobbak lehessenek.
Elmondom, hogy mi a jó rádió. Az amelyik profitot csinál. A Sláger csinált. A Class is csinál. A Danubius is csinált.
Valóban hallani, hogy a Neo katasztrofális pénzügyi helyzetben van. Nem termel profitot és viszi a lóvét. A Class ezzel szemben ki van tömve reklámokkal elég keményen.
 #61602  Szerző: Roger

:o Nem is tudtam, hogy megszűnt a Neopédia... :(
 #61569  Szerző: puszilgatógép

orrhang írta:Én igenis állítom, hogy lehet közpénzből is hallgatott és egyedi rádiót csinálni
Erre nagyon jó példa a volt - privatizáció azaz - 1998 előtti Danubius Rádió, vagy az Ö3. Közpénzből, hallgatott, egyedi, színes, nem konzerv mégis profi állami tulajdonú rádió.
 #61567  Szerző: orrhang

Nem volt jó rádió a Sláger ,nekem nem tetszett
Na, ez hogy is van?? Azért nem volt jó a Sláger mert neked nem tetszett?? A Sláger igenis nagyon profin össze volt rakva, és minden, amihez nyúltak professzionálisan volt kivitelezve!!!! Lehet, hogy valakinek nem tetszett, de az még nem jelenti azt, hogy nem is volt jó!
Igenis minden másodpercről el lehetett mondani, hogy az, amit hallasz, az meg volt tervezve és szerintem a legprofibb dolog az, ha a hallgató 100%-osan azt hallja, amit te szakmailag jó vezető akarsz, hogy halljon! Hogy mért? Mert a hallgató is a kiszámíthatóságot szereti. Kiszámíthatóságot, nem összekeverendő az unalmassággal!
A műsorvezetők személyisége az majdnemhogy mindegy! Ha találsz egy olyan műsorvezetőt, aki "átjön" akkor már nyert ügyed van! Szidták sokan pl. István Danit is, szerintem a Varga Kata (volt a délelőtti sávban asszem) helyett klasszisokkal jobb, hallgathatóbb műsort csinál most!
Elmegy az egész rádiós világ a format rádiózásba, ami nem baj. Ha jól csinálod és érdekes tudsz maradni, akkor megnyerted a piacot!!! És a piacot kell megnyerned, mert kereskedelmi rádiót csinálsz és a befektetőid azért adtak pénzt, hogy majd sokkal többet lássanak vissza belőle!

Ha egyedi zenét akarsz, egyedi műsort(mondhatnám azt, hogy réteget), akkor arra ott az állami rádió, ott kellene ezt megteremteni!
Én igenis állítom, hogy lehet közpénzből is hallgatott és egyedi rádiót csinálni, csak hagyni kéne már a szakembereket dolgozni,mert van belőlük az országban pár!
 #61558  Szerző: PooLee

Az már alapból problémás, hogy mindenki csak úgy tud gondolkodni, hogy egy rádió "slágeres", vagy "emerkettős", esetleg "rádióeggyes". Amennyiben ezek bármelyike ráhúzható egy rádióra, már alapból nem lehet jó; és nem csak azért, mert a slágerrádió minden idők egyik legborzasztóbb rádiója volt zeneileg mondjuk, hanem mert koppintás, és az már nem jó. Ha majd az lesz, hogy "hűű, ilyen rádiót még nem hallottam Magyarországon!", akkor jó az irány. De hozzáteszem, hogy ez nem jelenti azt, hogy extrém zenéket kell beválogatni: ahogy a Neo elindult ütős volt zeneileg, csak éppen egyértelmű, hogy országos rádióként egy ilyen 2%-os hallgatottságra sem elég. Az oka pedig ezúttal nem az, hogy nincs füle itt az embereknek, meg hogy eddig a slágerrádió szólt a helyén (ezek is közrejátszanak, persze) - hanem ilyen országos rádió nincs és nem is volt, sehol a világon, nem véletlenül. Van ugyanakkor elérhető pozitív példa sok száz, csak venni kellene a fáradságot, és belehallgatni. Aztán a hallottak alapján összehozni egy olyat, ami egyiknek sem utánzata, mégis olyan elveken alapul, amik valahol már sikerrel beváltak. Erre viszont nagyon úgy látszik, hogy senki nem hajlandó: marad a beszűkült, pénzéhes, slágerrádiómajmolós, hallgatóelkergetős hozzáállás, a rádiózás pedig épül lefelé szépen az országban.
  • 1
  • 347
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351
  • 584