RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#61779  Szerző: Ati7

De, pont akkor nem amikor ilyesmi előfordul. :P
Ott a 98.8 fogható-e?
 #61766  Szerző: Kiru

Ati7 írta:Ja, és az előbb így szólt a szignál:
Mr.2 PE-Petőfi Rádió Na-Nagyon zene.... :S
Biztos már elő szilvesztereznek! :D Nekem még nem csinált ilyet pedig sokat hallgatom a Petőfit. ;)
 #61727  Szerző: Ati7

Ja, és az előbb így szólt a szignál:
Mr.2 PE-Petőfi Rádió Na-Nagyon zene.... :S
 #61725  Szerző: Ati7

Nem tudom mi leket a 98.8-al hol elhalkul, hol jó a hang.
Mi lehet ez??? :shock:
 #61665  Szerző: Fennec

Én szoktam hallgatni, de még nem hallottam... lehet, hogy csak nem figyeltem.
 #61664  Szerző: djlacee

És? Eddig is ment.
 #61663  Szerző: Fennec

Ákos megy az MR2-n...
 #61660  Szerző: Gabeedj

Mert ,akkor vége a rádiózásnak,ha ezt is megölik és nem pedig minőség felé fejlesztik...Hol marad hiteles rádiózás?
 #61595  Szerző: Kiru

Gabeedj írta:Az egyetlen rádió,ami talán még nem "korcsosul" el.Ehhez az kell,hogy a mostani arculat mellett színes műsorok és szélesebb zenei paletta és sok arculat szükséges.Itt ezt meg lehet csinálni,mert állami pénzből megy .Kereskedelmi adók ezt soha nem is fogják már bevezetni,hiszen nekik a profit a lényeg nem a hallgató..Ezért is arctalan a többsége,na ez az ami nem hiányzik a magyar rádióból :mellow:
Teljesen egyetértek veled ,ezért szeretem a Petőfit !Reménykedek,hogy jövőre nem rontsák el nagyon.
 #61580  Szerző: Gabeedj

Az egyetlen rádió,ami talán még nem "korcsosul" el.Ehhez az kell,hogy a mostani arculat mellett színes műsorok és szélesebb zenei paletta és sok arculat szükséges.Itt ezt meg lehet csinálni,mert állami pénzből megy .Kereskedelmi adók ezt soha nem is fogják már bevezetni,hiszen nekik a profit a lényeg nem a hallgató..Ezért is arctalan a többsége,na ez az ami nem hiányzik a magyar rádióból :mellow:
  • 1
  • 514
  • 515
  • 516
  • 517
  • 518
  • 626