admin írta:Még egy kicsit.

Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
admin írta:Még egy kicsit.
mlaszlo írta:Ugyanonnan ad. Még egy kicsit.zenefalo írta:Nekem Budapesten a XI. kerületben gyengébbnek tűnt, épületeken belül sercegett olyan helyeken, ahol keddig nem volt ilyen gond.Snake írta:Nálam egyébként ugyanúgy 50dBvel ad mint az összes gellért adó, bár a szávától se vok messze.Nálam is ugyanakkora kakaóval jön,mint előtte(hibátlan RDS),pedig Pest tőlem kb.70 km.
zenefalo írta:Nekem Budapesten a XI. kerületben gyengébbnek tűnt, épületeken belül sercegett olyan helyeken, ahol keddig nem volt ilyen gond.Snake írta:Nálam egyébként ugyanúgy 50dBvel ad mint az összes gellért adó, bár a szávától se vok messze.Nálam is ugyanakkora kakaóval jön,mint előtte(hibátlan RDS),pedig Pest tőlem kb.70 km.
Snake írta:Nálam egyébként ugyanúgy 50dBvel ad mint az összes gellért adó, bár a szávától se vok messze.Nálam is ugyanakkora kakaóval jön,mint előtte(hibátlan RDS),pedig Pest tőlem kb.70 km.
Cicoo írta:Most szól.Valóban, újra szól a Rise FM a 88,1-en, de nagyon gyengén, gondolom nem a Citadelláról megy.
zsombor írta: Hát mivel én is csak egy pár hozzászólásos, kezdő idióta vagyok, így én sem írok konkrétumokat, pedig két jóbarátom is a Rise-nál technikus...Még október végén volt egy ilyen hozzászólás.
Minden hamarossssan kiderül...![]()