RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#62170  Szerző: csokie

Remélem, hogy István Dani sincs már.
 #62169  Szerző: Zoey

Mipi írta:Hali! Múlt héten még úgy nézett ki hogy a NEO-n valami változás készül. Múlt héten volt utoljára a BEUGRÓ+ az is megszűnt. Varga Kata is elment. Végül kiderült hogy semmi változás nem történt csak elküldték őket. Azért írtam hogy a bumerángon kívül nincs sok műsor mivel pl ma reggel volt Bumeráng utána meg annyiból áll a nap hogy mindig van valami műsorvezető aki felkonferálja a következő zenét oszt ennyi. Meg este van Balázsy Panna fantasztikus esti műsora ami pont jó a fáradt autóvezetőknek hogy még jobban bealudjanak vezetés közben.

Zoey írta:
Mipi írta:És nincs már a Bumerángon kívül más műsor.
MICSODAAAAAA???!!??? Nem hallgattam hétvége óta a Neót, így nem tudom, milyen változások mentek végbe. :o
Kifejtené valaki? Előre is köszönöm!
Köszi, érdekes az biztos. A honlapon természetesen semmi változásról nincs szó, Varga Kata és a Beugró + is ugyanúgy szerepel. Nap közben kik vezettek műsort?
 #62165  Szerző: Mipi

Hali! Múlt héten még úgy nézett ki hogy a NEO-n valami változás készül. Múlt héten volt utoljára a BEUGRÓ+ az is megszűnt. Varga Kata is elment. Végül kiderült hogy semmi változás nem történt csak elküldték őket. Azért írtam hogy a bumerángon kívül nincs sok műsor mivel pl ma reggel volt Bumeráng utána meg annyiból áll a nap hogy mindig van valami műsorvezető aki felkonferálja a következő zenét oszt ennyi. Meg este van Balázsy Panna fantasztikus esti műsora ami pont jó a fáradt autóvezetőknek hogy még jobban bealudjanak vezetés közben.

Zoey írta:
MICSODAAAAAA???!!??? Nem hallgattam hétvége óta a Neót, így nem tudom, milyen változások mentek végbe. :o
 #62154  Szerző: Zoey

#62116  Szerző: Mipi

Hajnali 3 ig voltam fent és közbe a NEO hallgattam. Mit ne mondjak elég sz.r zenék voltak. Éjszaka eddig mindig jók mentek de ami ma éjszaka volt az pfffffff hulladékok voltak. Éreztem hogy valami ilyesmi megújulás lesz és be is jött. Bárcsak így lenne ötösöm a lottón. Éjszaka még rosszabb zenék. És nincs már a Bumerángon kívül más műsor.
 #62106  Szerző: tom1208

Van valakinek felvétele a tavaly januári Neoról? Amikor még nem volt Bumeráng :)
Előre is Köszi!
 #62105  Szerző: Kiru

benjamin írta:Történt változás:még rosszabb lett a bumeráng.
Miért mikor volt jó ?
 #62099  Szerző: benjamin

Történt változás:még rosszabb lett a bumeráng.
 #62081  Szerző: Mipi

Látom megtörtént a nagy megújulás! :|
 #62079  Szerző: Richmonde

Pontosan. Csak, hogy lássuk a kontrasztot: tegyük fel, hogy egy helyi rádió elkezd hasonló stílusban zenélni. Eredmény: értetlenül áttekerő hallgatók, csökkenő hallgatottság, elmaradt hirdetők, stb. stb. Itt lehet ízlésről is vitatkozni, de nincs értelme. Aki "öngyilkos" akar lenni a saját helyi piacán, egyszerűbben is megteheti. Mondjuk lekapcsolja az adóját.
  • 1
  • 341
  • 342
  • 343
  • 344
  • 345
  • 584