RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#64478  Szerző: djlacee

Valami gond lehet a Híradónál, mert az elején nem mondták el, hogy mik lesznek a főbb hírek, és a hírolvasó papírról olvasott.
 #62192  Szerző: mimi

Szabotázs!
 #62191  Szerző: LuciFerko

pixelesedik az m1, akad a hang, ragyás a kép analógon!
 #62112  Szerző: SzD

djlacee írta:
Rákay Philip
http://www.youtube.com/watch?v=FtvSsRqw6vE
Elég sokaknak volt "érdekes" a Z+ korszak. :) De aztán jó példa Balázs is, aki szintén "érdekesen" viselkedett, mára meg a legnépszerűbb műsorvezető. Nagy Sanyi is sokat változott, pozitív irányban, és még lehetne sorolni.
 #62104  Szerző: mimi

Zoey írta:Na már most ez gondolom nem azt jelenti, hogy az mtv nem készíthet saját riportokat a Híradóhoz, mert pl. az esti híradóban is voltak saját hírek, interjúalanyok.
Még elképzelhető, hogy nem zajlott le az átszervezés (nem tudom, száműztem az állami médiát mindennapjaimból), de azt fogja jelenteni az új törvény egészen pontosan, hogy a rádió és a két televízió egy-egy 49 fős részvénytársaságként fog működni, ami a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alaptól rendel meg minden műsort. Minden eszköz az Alap tulajdonában van, a műsorgyártásban dolgozókat is az Alap foglalkoztatja. A hírműsorok tartalmi részét - megírt hírek, riportok - kizárólagos jelleggel az MTI készíti el, és ezekből, ha jól gondolom, megintcsak az Alap készít műsort az adott csatorna arculatának megfelelően.
 #61945  Szerző: Roger

:sealed: :roll: :S

Ő "azt hiszem" a hírTV-ben is volt műsorvezető. Na de :sealed: Inkább nem írom le amit gondolok, mert aztán... :shoot: :hehe:
 #61943  Szerző: djlacee

#61942  Szerző: Roger

"Kinevezték a Magyar Televízió két csatornájának új vezetőit

Medveczky Balázs a Magyar Televízió vezérigazgatója az m1 vezetőjévé Rákay Philipet, az m2 intendánsává pedig Süveges Gergőt nevezte ki. A vezetők a közszolgálati televízió két csatornájának programjáért felelnek, az ő feladatuk lesz az átalakuló csatornák új profiljának megteremtése - olvasható a közleményben."
 #61926  Szerző: Zoey

Az MTI, mtv, Duna, MR közösködéssel kapcsolatban vannak homályos pontok számomra. Elvileg ugye mától az MTI gyártja a híreket, tehát ő szolgáltatja a híranyagot ezen médiumoknak. Na már most ez gondolom nem azt jelenti, hogy az mtv nem készíthet saját riportokat a Híradóhoz, mert pl. az esti híradóban is voltak saját hírek, interjúalanyok. Viszont feltűnt, hogy a déli Krónikában és az mtv Híradóban elég sok hír ugyanazzal a szöveggel futott. Most akkor vannak hírek amiket teljesen átvesznek, és az mtv-nél egy riporter, aki eddig utána járt és írta a híreket, most csak felolvassa a felkonf után az MTI-nél megírt hírt, és vannak olyanok, amiket a folytatásban is ők készítenek?
Remélem nem voltam túl bonyolult, és értitek mire is vagyok kíváncsi... :shock:
 #61773  Szerző: Zoey

djlacee írta:Az mtv? Nem az ország?
(vagy nem az emmtíví? :lol: )

ja és:
http://www.facebook.com/pages/Janicsak- ... 6950171092
Azért nem feltétlenül az ország, hanem a Magyar Televízió, mivel sok országban a bevett szokás az, hogy a tv választ előadót és dalt, és az képviseli az országot. Így ebben az értelemben nem az ország, hanem a nevező tv küldi a versenyzőt.
Ezt a Janicsák Vecás dolgot én is hallottam, de semmi alapja nincs, csak egy felvetés, ami vagy bekövetkezik, vagy nem. Majd meglátjuk...
  • 1
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 235