RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#6403  Szerző: Norby

jeek írta:Már ez is külfödi, de jóóó. Ráadásul Ukrán :? Bár előtte is külföldi volt, de ha jól tudom az "igazi Roxy" magyar volt.
Nem a nemzet számít, ha meg van benne az akarat és akar egy jó rádiót akkor csak a pénz számít meg az akaraterő
 #6401  Szerző: tomee87

Már ez is külfödi, de jóóó. Ráadásul Ukrán :? Bár előtte is külföldi volt, de ha jól tudom az "igazi Roxy" magyar volt.
 #6399  Szerző: Attis

A mai Népszabadságban is írnak a Roxyról. A tulajok meg a terveikről beszélnek. Hát eddig abból nem sok minden valósult meg...
 #6242  Szerző: Norby

Sz. írta:Egyre többször beszélnek a műsorvezetők megszólalásaik végén - poénból - oroszos áákcen-tuússal...
Meg a cigis csávó is nyomatja a Sensation reklámban.

Most esett le, miért. :lol:
szeretik a tulajokat :D
 #6241  Szerző: Sz.

Egyre többször beszélnek a műsorvezetők megszólalásaik végén - poénból - oroszos áákcen-tuússal...
Még a cigis csávó is nyomatja a Sensation reklámban.

Most esett le, miért. :lol:
 #6160  Szerző: mg

norbyka írta:
mg írta:
norbyka írta:Amúgy én gyanakszom, hogy a Roxy fel akarja vásárolni a Gold Fm egyik frekvenciáját Miskolcon és akkor már érthető...
és azt hogyan? majd egyszer, ha újra kiírják, pályázhatnak rá.
Megvásárolja a Goldtól... Új frekiket nem lhet foglalni!
Amúgy eg Új másor 12-14-ig "Roxyesta" Dórival
de nem vásárolja meg, mert a Gold ellen megszüntetés eljárása van folyamatban :)
 #6150  Szerző: Norby

mg írta:
norbyka írta:Amúgy én gyanakszom, hogy a Roxy fel akarja vásárolni a Gold Fm egyik frekvenciáját Miskolcon és akkor már érthető...
és azt hogyan? majd egyszer, ha újra kiírják, pályázhatnak rá.
Megvásárolja a Goldtól... Új frekiket nem lhet foglalni!
Amúgy eg Új másor 12-14-ig "Roxyesta" Dórival
  • 1
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 333