jeek írta:Már ez is külfödi, de jóóó. Ráadásul UkránNem a nemzet számít, ha meg van benne az akarat és akar egy jó rádiót akkor csak a pénz számít meg az akaraterőBár előtte is külföldi volt, de ha jól tudom az "igazi Roxy" magyar volt.
jeek írta:Már ez is külfödi, de jóóó. Ráadásul UkránNem a nemzet számít, ha meg van benne az akarat és akar egy jó rádiót akkor csak a pénz számít meg az akaraterőBár előtte is külföldi volt, de ha jól tudom az "igazi Roxy" magyar volt.
Attis írta:A mai Népszabadságban is írnak a Roxyról. A tulajok meg a terveikről beszélnek. Hát eddig abból nem sok minden valósult meg...Jó kis írás: http://nol.hu/lap/media/lap-20081106-20081106-44
Sz. írta:Egyre többször beszélnek a műsorvezetők megszólalásaik végén - poénból - oroszos áákcen-tuússal...szeretik a tulajokat
Meg a cigis csávó is nyomatja a Sensation reklámban.
Most esett le, miért.
norbyka írta:de nem vásárolja meg, mert a Gold ellen megszüntetés eljárása van folyamatbanmg írta:Megvásárolja a Goldtól... Új frekiket nem lhet foglalni!norbyka írta:Amúgy én gyanakszom, hogy a Roxy fel akarja vásárolni a Gold Fm egyik frekvenciáját Miskolcon és akkor már érthető...és azt hogyan? majd egyszer, ha újra kiírják, pályázhatnak rá.
Amúgy eg Új másor 12-14-ig "Roxyesta" Dórival
mg írta:Megvásárolja a Goldtól... Új frekiket nem lhet foglalni!norbyka írta:Amúgy én gyanakszom, hogy a Roxy fel akarja vásárolni a Gold Fm egyik frekvenciáját Miskolcon és akkor már érthető...és azt hogyan? majd egyszer, ha újra kiírják, pályázhatnak rá.