RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#6412  Szerző: Obladioblada

VidámSrác írta:kábé két miskolci leendő ex munkatársat érint ez a probléma.
Én ötöt számoltam.
 #6373  Szerző: VidámSrác

Obladioblada írta:
jólmegmondtad! :lol: :lol: :lol: :lol:

nyikolaj! aki jó rádiós, az el fog tudni helyezkedni. mivel a gold fm helyileg nyíregyházán van, és az ott dolgozók többsége is nyíregyi, így mindössze kábé két miskolci leendő ex munkatársat érint ez a probléma.
amúgy NagyBela is megírta a frankót, amivel én csak egyetérteni tudok.
 #6360  Szerző: Obladioblada

nyikolaj írta:Az Expressen kivül van más lehetőség? :lol: Esetleg R35,Rtop?
Már írtam, hogy ez nem az a topic, és hogy attól, hogy neked közöd van az Expresshez még nem lesz szakmailag elismertebb ezen a fórumon. Már bocs, de nem tudom elképzelni, hogy ne legyen hozzá közöd, annyit dícséred. És kicsit furcsa is ez, ugyanis te vagy az egyetlen, aki belénk akarja beszélni, hogy az egy mennyire jó rádió. Köszönjük. Nem kérünk belőle. Jelenlegi formájában legalábbis biztosan nem. Zeneileg és tartalmilag semmivel sem nyújt többet mint egy Juventus, és ez a Juventusra nézve hízelgő.

Az Express az elején lett elrontva és azóta sem találja magát. Miskolcra akar szólni, úgy hogy a város 60%-án fogható csak tisztán, és úgy, hogy mindeközben leszarja a vételkörzete maradék 90%-át. Közszolgálatilag semmit nem nyújt, kereskedelmileg pedig mindenki veri a megyében. Még az általad említett R35 és a Top is... De szerintem az Aktív is.
 #6354  Szerző: nyikolaj

Az Expressen kivül van más lehetőség? :lol: Esetleg R35,Rtop?
 #6311  Szerző: NagyBela

Üdv

El fog majd némulni a gold. A Munkatársakkal nem lesz baj ugyanis ebben a régióban egymás között cserélődnek a helyek. Nem kell őket félteni. Egyébként szerintem nem a Gold munkatársai tehetnek a csődről hanem a mögöttük lévő háttér vágta szrrá a rádiót.
Valamiből nekik is élni kell arról nem beszélve, hogy egyikmásik máshoz sem ért csak a "rádiózáshoz"

Arra viszont kíváncsi lennék, hogy kik tanítanak onnan a fősulin?

Üdv
 #6302  Szerző: djlacee

ex. Munkatársak közül szerintem sokan "bővítik" majd az Express csapatát
 #6287  Szerző: Norby

Obladioblada írta:Senkit nem akarok kiábrándítani, de fog ez még szólni egy jó darabig. Én örülnék legjobban, ha nem lenen igazam...

Amúgy én már azt várom, hogy az elhalkulás után hol fognak először munkát kapni az állás nélkül maradt munkatársak. Ki lesz őket hajlandó alkalmazni? Nyilván van pár lehetőség, de mégis... Továbbá arra is kiváncsi vagyok, hogy a Gold helyén majdan elinduló új rádió milyen stábbal fog felállni. Lesz e átfedés? Lesz e casting? :D

Előreszaladtam, tudom, de mégis...
Például a Roxy :D
 #6286  Szerző: Johnny

"A műsorszolgáltatási szerződést az ORTT köti és a Nemzeti Hírközlési Hatóság ennek alapján adja ki a rádióengedélyt. Amennyiben az ORTT felbontja a műsorszolgáltatási szerződést és erről tájékoztatja a Nemzeti Hírközlési Hatóságot, a rádióengedély visszavonási eljárás hivatalból megkezdődik. "

Nemzeti Hírközlési Hatóság
Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Osztály
 #6280  Szerző: VidámSrác

Johnny írta:Az NHH azt mondja, hogy akkor csinálnak bármit is ha az ORTT utasítást ad nekik rá.
ez azért érdekes, mert:
1796/2008 (X. 1.) sz. ORTT határozat
A Testület az MTC Jonatán Rádió Kft. műsorszolgáltató Debrecen 94,4 MHz, illetve Miskolc 106,5 MHz jogosultságait érintően ... a rádióengedélyek visszavonását kezdeményezi a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál.
vagyis meg kellett volna lépniük. akkor nem hajtották végre a saját határozatukat?
 #6256  Szerző: nyikolaj

Akkor az ORTT-nek kell irni valamit. :D
  • 1
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 222