VidámSrác írta:kábé két miskolci leendő ex munkatársat érint ez a probléma.Én ötöt számoltam.
"Mi másként gondoljuk... Mást gondolunk ennek az egész folyamatnak és az eljárásnak a törvényszerűségéről."
VidámSrác írta:kábé két miskolci leendő ex munkatársat érint ez a probléma.Én ötöt számoltam.
Obladioblada írta:jólmegmondtad!
nyikolaj írta:Az Expressen kivül van más lehetőség?Már írtam, hogy ez nem az a topic, és hogy attól, hogy neked közöd van az Expresshez még nem lesz szakmailag elismertebb ezen a fórumon. Már bocs, de nem tudom elképzelni, hogy ne legyen hozzá közöd, annyit dícséred. És kicsit furcsa is ez, ugyanis te vagy az egyetlen, aki belénk akarja beszélni, hogy az egy mennyire jó rádió. Köszönjük. Nem kérünk belőle. Jelenlegi formájában legalábbis biztosan nem. Zeneileg és tartalmilag semmivel sem nyújt többet mint egy Juventus, és ez a Juventusra nézve hízelgő.Esetleg R35,Rtop?
Obladioblada írta:Senkit nem akarok kiábrándítani, de fog ez még szólni egy jó darabig. Én örülnék legjobban, ha nem lenen igazam...Például a Roxy
Amúgy én már azt várom, hogy az elhalkulás után hol fognak először munkát kapni az állás nélkül maradt munkatársak. Ki lesz őket hajlandó alkalmazni? Nyilván van pár lehetőség, de mégis... Továbbá arra is kiváncsi vagyok, hogy a Gold helyén majdan elinduló új rádió milyen stábbal fog felállni. Lesz e átfedés? Lesz e casting?![]()
Előreszaladtam, tudom, de mégis...
Johnny írta:Az NHH azt mondja, hogy akkor csinálnak bármit is ha az ORTT utasítást ad nekik rá.ez azért érdekes, mert:
1796/2008 (X. 1.) sz. ORTT határozatvagyis meg kellett volna lépniük. akkor nem hajtották végre a saját határozatukat?
A Testület az MTC Jonatán Rádió Kft. műsorszolgáltató Debrecen 94,4 MHz, illetve Miskolc 106,5 MHz jogosultságait érintően ... a rádióengedélyek visszavonását kezdeményezi a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál.