Kiváncsi vagyok, h fog állni majd a Direct szája decemberben. Így
vagy így 

MikySoft írta:Szerintem ha spórolni akarnak a hellyel, pár képújságot kell leszedni, meg EPG-t, ahol nem fontos.Nem a sávszélesség a probléma, ugyanannyit kapnak a csatornák, mint korábban, ennek ellenére pixelesednek. Valami más lehet ennek a pixelesedésnek a hátterében. Mindenesetre már ideje lenne rendbe tenniük.
Meg a hülye töltetélcsatiknak csökkenteni a sávszélességét. De nem az M1, Tv2, RTL Klubnak...Vicc.
mg írta:EPG tényleg rengeteg helyet foglalhat, két elmosódott pixellel is kevesebb lehetne nélküle.Akkoris.
Sz. írta: Biztos fel akarnak pakolni egy HD csatornát a szerencsétlenek...Nem tudom mit szerencsétlenkednek, de most amit csak lehetett elszúrtak. Az HBO Comedy-nek reggel óta ilyen szuper hangja van:
mlaszlo írta:Nem tudom mit csináltak a upc-nél, talán új technikai csapat van, de az utóbbi kb. 1 hét alatt ami jó volt, azt mind elszúrták. Az m1, tv2, RTL klub minősége jelentősen romlott, az HBO csatornáké is (nem sávszélesség probléma, hanem valami más van a háttérben), ráadásul ma reggelre már az HBO Comedy magyar hangját is sikerült elszúrni, most olyan mint tavasszal az induláskor.Biztos fel akarnak pakolni egy HD csatornát a szerencsétlenek...