RADIOSITE Fórum

• Direct One

#6356  Szerző: tomee87

Kiváncsi vagyok, h fog állni majd a Direct szája decemberben. Így :( vagy így :)
 #6353  Szerző: rsite1

Úgy veszem észre, hogy nincs sok új DigiTV előfizető, upc viszont annál több.
Legalábbis a körzetünkben. Szoktam menni egy szerelő barátomnak segíteni (pénzosztozás rulez).
Egy hét alatt bekötöttünk 3db dualos csomagot. Ebből a 3 helyből 2-nél semmi nem volt, tehát tányértól elkezdve mindent
telepíteni kellett.

DigiTV-hez is hívtak többször, hogy szar. "Nincs jel" - panaszkodik mindenki. Ennyit erről.

Gondolom közrejátszik, hogy míg a UPC-nél max 1 hét az átfutási idő, a Diginél 2 hónap...
 #6309  Szerző: mlaszlo

Az HBO Comedy hangja délutánra helyreállt, de a többi csatorna minősége változatlan :(
 #6303  Szerző: mlaszlo

MikySoft írta:Szerintem ha spórolni akarnak a hellyel, pár képújságot kell leszedni, meg EPG-t, ahol nem fontos.
Meg a hülye töltetélcsatiknak csökkenteni a sávszélességét. De nem az M1, Tv2, RTL Klubnak...Vicc.
Nem a sávszélesség a probléma, ugyanannyit kapnak a csatornák, mint korábban, ennek ellenére pixelesednek. Valami más lehet ennek a pixelesedésnek a hátterében. Mindenesetre már ideje lenne rendbe tenniük.
 #6299  Szerző: rsite1

mg írta:EPG tényleg rengeteg helyet foglalhat, két elmosódott pixellel is kevesebb lehetne nélküle. :)
Akkoris. :D
 #6298  Szerző: mg

EPG tényleg rengeteg helyet foglalhat, két elmosódott pixellel is kevesebb lehetne nélküle. :)
 #6297  Szerző: rsite1

Szerintem ha spórolni akarnak a hellyel, pár képújságot kell leszedni, meg EPG-t, ahol nem fontos.
Meg a hülye töltetélcsatiknak csökkenteni a sávszélességét. De nem az M1, Tv2, RTL Klubnak...Vicc.
 #6291  Szerző: mlaszlo

Sz. írta: Biztos fel akarnak pakolni egy HD csatornát a szerencsétlenek... :D
Nem tudom mit szerencsétlenkednek, de most amit csak lehetett elszúrtak. Az HBO Comedy-nek reggel óta ilyen szuper hangja van:
http://data.hu/get/817005/My_Movie.avi.html
 #6289  Szerző: Sz.

mlaszlo írta:Nem tudom mit csináltak a upc-nél, talán új technikai csapat van, de az utóbbi kb. 1 hét alatt ami jó volt, azt mind elszúrták. Az m1, tv2, RTL klub minősége jelentősen romlott, az HBO csatornáké is (nem sávszélesség probléma, hanem valami más van a háttérben), ráadásul ma reggelre már az HBO Comedy magyar hangját is sikerült elszúrni, most olyan mint tavasszal az induláskor.
Biztos fel akarnak pakolni egy HD csatornát a szerencsétlenek... :D
 #6283  Szerző: mlaszlo

Nem tudom mit csináltak a upc-nél, talán új technikai csapat van, de az utóbbi kb. 1 hét alatt ami jó volt, azt mind elszúrták. Az m1, tv2, RTL klub minősége jelentősen romlott, az HBO csatornáké is (nem sávszélesség probléma, hanem valami más van a háttérben), ráadásul ma reggelre már az HBO Comedy magyar hangját is sikerült elszúrni, most olyan mint tavasszal az induláskor.
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 64