RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#64047  Szerző: Rádiós

Csak tippelni tudok. A Roxy biztosan nem fog ideiglenes engedélyt kapni, mivel tartozásai vannak és ez kizáró ok. Ezzel talán a műsorvezetők is tisztában vannak és baromira nincsenek könnyű helyzetben.
 #64046  Szerző: Dani

Miért mondta azt ma Koncz Róbert,hogy az utolsó hetének első munkanapja letelt?
 #64043  Szerző: Rádiós

Valahogy elveszett az értelme a fórumnak.
Vannak itt lelkes hallgatók, akik éjjel-nappal kütyükkel vadásznak az éterben, de találkozok olyanokkal is, akiket már beengedtek egy rádióba és már mindent tudnak a szakmáról. Ahogy látom már csak pár szakember jár vissza.
- Aki már csinált egyszer kalóz rádiót, meg neten ingyen streamen három haverjának winampról játszott 10 zenét, az még ne tekintse magát rádiósnak!
- Aki egy kisközösségi rádióban, legjobb esetben is heti 1 órát vezet műsort az még nem rádiós szakember.

Sokan nem is tudják hogyan kellene egy rádiót felépíteni és üzemeltetni. Nem elég egy számítógép, 10 000 netről letöltött mp3-mal és 1500 forintos kínai mikrofon. Az is tévedés. hogy csak a technikán múlik. Nem elég felépíteni egy rádiót, de üzemeltetni is tudni kell. Bevétel, kiadás, bérek, műsorszolgálltatási díj, stb! Ne felejtések el, hogy az arculatépítés nem csupán a zenéből áll és sokan még ebben a szakmában sem tudják, hogy mit jelent felépíteni egy arculatot. Itt még a szakembereket is leszólják, tehát ne is várjátok el, hogy majd bárki felvállalja magát, kiáll és véleményt mond! Ez egyébként itt a Roxy topicban is jól látható, hogy mindenki mennyire tudta minek hogyan kell működnie. Ismerek olyan helyi rádiót, ahol évek óta nincs pénz technikusra és alkalmanként hívnak valakit, ha már végképp megállt az élet. Van olyan helyi rádió, ahol olyan keveset kapnak a műsorvezetők, hogy hét napból hétszer kell mikrofon mögé ülniük, és az elvárás nem kisebb még akkor sem, ha ők már 60 napja dolgoznak egy huzamban, csak hogy meglegyen a minimálbér. Nem ismerjük a körülményeket, így elég nehéz objektív véleményt mondani.
Bocsi hogy ilyen hosszú lett!
 #64041  Szerző: Snake

fredi írta:Kibújva a Roxy nick alól:

Vicc az ami itt megy. Ez a fórum egy tökéletes kezdeményezés volt a szerkesztő részéről!
Ha nem hülyeségeket írogatnátok és adnátok az okos „gyereket” talán még ide is tévedne egy-két rádiós szakember, csak annak köszönhetően, hogy szétbarmoljátok messze nagy ívben elkerülik – inkább még olvasni sem olvassák.

Orrhang!
Egy kézen meg lehet számolni, hogy hány például rádiós technikai szakember van itthon – és nem azokra gondolok akik így hívják magukat. Van egy rakás dilettáns és van ez a néhány ember akik álmukból felébresztve is képesek „egy forrasztópisztollyal és két huzallal összerakni egy rádiót! – olyan kevesen vannak, hogy szerintem nem is alszanak soha….

De gondolom az összes többi szakember a TOP-on dolgozik! :)
Szívemből szóltál.
 #64017  Szerző: fredi

Vicc az ami itt megy. Ez a fórum egy tökéletes kezdeményezés volt a szerkesztő részéről!
Ha nem hülyeségeket írogatnátok és adnátok az okos „gyereket” talán még ide is tévedne egy-két rádiós szakember, csak annak köszönhetően, hogy szétbarmoljátok messze nagy ívben elkerülik – inkább még olvasni sem olvassák.

Orrhang!
Egy kézen meg lehet számolni, hogy hány például rádiós technikai szakember van itthon – és nem azokra gondolok akik így hívják magukat. Van egy rakás dilettáns és van ez a néhány ember akik álmukból felébresztve is képesek „egy forrasztópisztollyal és két huzallal összerakni egy rádiót! – olyan kevesen vannak, hogy szerintem nem is alszanak soha….

De gondolom az összes többi szakember a TOP-on dolgozik! :)
 #63991  Szerző: orrhang

Nem provátnak szántam,uh jól van itt! OFF vége!
UFF
 #63985  Szerző: Galaxy

Cicoo írta:
orrhang írta:En nem esem abba a hibaba,hogy sajat magam ertekeljem,plane nem dicserem magam! Uh sajna a kerdesedre nem tudok valaszt adni.de sztem mar talalkoztunk,szoval te kepben lehetsz velem kapcsolatban...
Szerintem meg van PÜ gomb. :x
Nyugi van... te legalább annyira offolsz a beírogatásoddal, mint amire köpködsz, szóval azt hiszem ezt megbeszéltük.
 #63978  Szerző: Cicoo

orrhang írta:En nem esem abba a hibaba,hogy sajat magam ertekeljem,plane nem dicserem magam! Uh sajna a kerdesedre nem tudok valaszt adni.de sztem mar talalkoztunk,szoval te kepben lehetsz velem kapcsolatban...
Szerintem meg van PÜ gomb. :x
 #63896  Szerző: orrhang

En nem esem abba a hibaba,hogy sajat magam ertekeljem,plane nem dicserem magam! Uh sajna a kerdesedre nem tudok valaszt adni.de sztem mar talalkoztunk,szoval te kepben lehetsz velem kapcsolatban...
 #63820  Szerző: roxy

Ahha :) csak nem Te lennél az egyik? :blush:
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 333