Hát én szívesebben vonatozom ha tehetem, bár emiatt a DX miatt lehet megérné EGYSZER repkedni 
De majd úgyis lesz repülési lehetőség
Ami biztos, hogy 10ezer méeren biztos sok minden jön
Gondolj bele - A Spanyol adól és az YLE YKSI is megtesz egy jónagy adag utat előbb felfele majd reflektálódva vissza is ér 2000km -ről...
Ennyi erővel simán jöhet még az Atlanti óceán felett is magyar adó, feltéve, ha kitudja az ember halászni mert gondolom ot aztán összevan keveredve minden mindenkivel
Amikor még nem volt ANNYIRA (eléggé de nem annyira) tele a sáv kb. 8 éve, még sikerült Galyatető és a 24es út között egy parkolóban RDS-el befogni az FM4-et SEMMERING-ből...
Csupán magasan voltunk és pont abba az irányba nem volt takarás
És ez nem terjedés volt, mert TÖBBSZÖR is megvolt...
A RADIO Niederösterreichra vadásztam, de azt sajna valami mindig kinyomta, a Steiermarkot Grazból (95,4) pedig a 95,5 Kékes nem nagyon engedte szóhoz
Ö1-et is fogtam de azt mindig bezavarta valami így RDS nem volt
De FM4 simán
Szóval a Cseh+Juve simán megy tutkó!
Ilyen DXbe írni BP felett mit fogtál
)
Majd valaki tesztelje le
HOLD és KH
Ha Teliholdvan a földön, akkor szerintem KH halott
Újholdkor pedig szerintem lehet valami
Ok:
Teliholdkor a föld sötét fele néz a hold felé - éjjel van - ionoszféra visszaver
Újhold: A hold nappal néz a föld felé - nappal kijutnak a jelek
Igaz 384ezer km -en már van csillapodás, de azért szerintem mennie kellene valaminek
)
De majd úgyis lesz repülési lehetőség
Ami biztos, hogy 10ezer méeren biztos sok minden jön
Gondolj bele - A Spanyol adól és az YLE YKSI is megtesz egy jónagy adag utat előbb felfele majd reflektálódva vissza is ér 2000km -ről...
Ennyi erővel simán jöhet még az Atlanti óceán felett is magyar adó, feltéve, ha kitudja az ember halászni mert gondolom ot aztán összevan keveredve minden mindenkivel
Amikor még nem volt ANNYIRA (eléggé de nem annyira) tele a sáv kb. 8 éve, még sikerült Galyatető és a 24es út között egy parkolóban RDS-el befogni az FM4-et SEMMERING-ből...
Csupán magasan voltunk és pont abba az irányba nem volt takarás
És ez nem terjedés volt, mert TÖBBSZÖR is megvolt...
A RADIO Niederösterreichra vadásztam, de azt sajna valami mindig kinyomta, a Steiermarkot Grazból (95,4) pedig a 95,5 Kékes nem nagyon engedte szóhoz
Ö1-et is fogtam de azt mindig bezavarta valami így RDS nem volt
De FM4 simán
Szóval a Cseh+Juve simán megy tutkó!
Ilyen DXbe írni BP felett mit fogtál
Majd valaki tesztelje le
HOLD és KH
Ha Teliholdvan a földön, akkor szerintem KH halott
Újholdkor pedig szerintem lehet valami
Ok:
Teliholdkor a föld sötét fele néz a hold felé - éjjel van - ionoszféra visszaver
Újhold: A hold nappal néz a föld felé - nappal kijutnak a jelek
Igaz 384ezer km -en már van csillapodás, de azért szerintem mennie kellene valaminek