RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#64387  Szerző: moby67

mimi írta:
Csaba írta:.
Legalább az írásjeleket ne ugyanolyan rosszul tennéd ki.

De hogy on is legyek: a Bartók egyrészt fejlődött, a Muzsikáló reggelben egész élvezhető megszólalások vannak, zenetörténet, játék, satöbbi. Másrészt az egy magaskultúráról szóló adó, e tekintetben hiánypótló, és nem kéne odahajigálni találomra mindent, ami kiszorul a többiről.
Igazad van!
Ez egy jó struktúra. Ezt a részt át tehetnék a Petőfire is! Csak könnyű zenében. De hát lehet hogy talk rádió felé renoválják. A sportot közép hullámra tenném ott szólhat éjjel-nappal!
 #64380  Szerző: mimi

Csaba írta:.
Legalább az írásjeleket ne ugyanolyan rosszul tennéd ki.

De hogy on is legyek: a Bartók egyrészt fejlődött, a Muzsikáló reggelben egész élvezhető megszólalások vannak, zenetörténet, játék, satöbbi. Másrészt az egy magaskultúráról szóló adó, e tekintetben hiánypótló, és nem kéne odahajigálni találomra mindent, ami kiszorul a többiről.
 #64378  Szerző: moby67

Csak azt nem értem Én se hogy mi a fenének példálózik a Koltay a Kossuth al
Miért kel egy Petőfi hallgatónak át tekerni, versenyben lesznek? Át költözik az adó? Vagy olyan rossz lesz hogy inkább érdemes? Mióta átalakult csak szidják a nagy hangúak, de legalább hallgatott volt!! A Bartókot nem merik bolygatni! Bár a műsor struktúrája középkori,még az átkosból örökölte.
A sportot itt is lehetne közvetíteni egész nap, biztos felverné a hallgatottságát!!! :yeah:
 #64373  Szerző: SzD

Zsolt írta:
Csaba írta:...
Fúú, micsoda véletlenek vannak. :blush:
Ez számomra érhetetlen dolog, főleg, ha egyidőben használ valaki több nevet, de amíg nincs vele gond, addig végülis szíve joga. Remélem változatosabb lesz, mint eddig. :)
 #64371  Szerző: mikrofonos

A KH a közrádiónak is drága, a hallgatottság pedig kérdéses, amúgy tényleg jó az ötlet :)
 #64365  Szerző: LuciFerko

lali87 írta:
Cicoo írta:
donb írta:Lassan 30 leszek, de én a sportközvetítéseken nőttem fel. A Petőfihez jól bele illene. Csak akkor lenne, amikor szűkséges, tehát hétvégén, két-hét órában. Nem fog összedőlni a Petőfi. Ennyit ki lehet bírni.

Azért abban megegyezhetünk, hogy napjainkban nonszensz dolog, hogy a mr6-ra száműzték a sportot, ahol alig lehet befogni/be se jön... (éljen pest...).
Persze, de nem egy zenés rádióra kell tenni, hanem egy szövegesre. Alternatív megoldás: a Petőfin legyen összefoglaló, a hírek környékén valamikor, a közvetítések meg a Kossuth-on, és meg van oldva.
Vagy a frissen felszabadult MKR frekiken lehetne MR8 Sportrádió néven műsort indítani..... :roll: Az országban mindenhol bejön, és talk rádiónak tökéletesen megfelel a középhullám.
:party: jó ötlet :)
 #64364  Szerző: lali87

Cicoo írta:
donb írta:Lassan 30 leszek, de én a sportközvetítéseken nőttem fel. A Petőfihez jól bele illene. Csak akkor lenne, amikor szűkséges, tehát hétvégén, két-hét órában. Nem fog összedőlni a Petőfi. Ennyit ki lehet bírni.

Azért abban megegyezhetünk, hogy napjainkban nonszensz dolog, hogy a mr6-ra száműzték a sportot, ahol alig lehet befogni/be se jön... (éljen pest...).
Persze, de nem egy zenés rádióra kell tenni, hanem egy szövegesre. Alternatív megoldás: a Petőfin legyen összefoglaló, a hírek környékén valamikor, a közvetítések meg a Kossuth-on, és meg van oldva.
Vagy a frissen felszabadult MKR frekiken lehetne MR8 Sportrádió néven műsort indítani..... :roll: Az országban mindenhol bejön, és talk rádiónak tökéletesen megfelel a középhullám.
  • 1
  • 506
  • 507
  • 508
  • 509
  • 510
  • 627