A másik meg, hogy ez a Magyar Rádió szegedi stúdiója, tetőtérbeépítéssel, alagsorral ...
LuciFerko írta:nem MR7 megy műsoridőn kívül?Most igen, de volt egy tájékoztató anyag, ami szerint "Programjának alapja az mr1-Kossuth Rádió műsora. A Regionális Stúdiók meghatározott adásidejében a vételkörzet regionális programját sugározza." - ez lehet akármi is, de csak nem tud leszakadni a Kossuthról.
mimi írta:Ha a regionális adók műsorait a Kossuth adókra terelnénk, azzal legalább egy normális lefedettség biztosítva lenne. Arra meg fenntartani MR6-frekiket, hogy "mindegy-csak-valami-szóljon" típusú műsorokat készítsen, meg Kossuthot vegyen át ott, ahol amúgy is lehet fogni, nagy értelmét nem látom...nem MR7 megy műsoridőn kívül?
djlacee írta:Az MR6 szerintem legyen valódi regionális rádió, 100%-ban helyi műsorral.Lehetne, ha tudna, de ebben én - legalábbis az itteni alapján - nem látok fantáziát, gyakorlatilag egy teljesen új rádiót kellene felépíteni, meg ott van, amit már írtam, hogy Szeged, Kecskemét, Békéscsaba papíron egy régió, a valóságban meg nem érdeklik egymást.