RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#64685  Szerző: ropi21

admin írta:...
az úgy már nem vicces, ha elrontod a trollkodásom :S
 #64647  Szerző: markfelt

ropi21 írta:
admin írta:Amennyiben személyes problémád van velem
ebben tévedsz, kizárólag szakmai :)
(hiszen nem is ismerlek és bár az ember tettei sok mindent elárulnak, nem szeretek csak az alapján következtetéseket levonni)
viszont megnyugtatlak, én kifejezetten élvezem, hogy egyszeri egybites user lehetek, és támadhatom az általam tapasztalt hevességgel a döntéseteket (ezidáig csupán a másik oldalról szemlélhettem hasonlót)

egy rövid időre elszakadva a trollkodástól:
- megvannak a saját indokaim, miért nézem le a jelenlegi kinézetet, csak nem tudom a szakszavakat sajnos illetve a pontos megfogalmazásokat -hiszen nem vagyok grafikus- így csupán támadási felületet nyújtanék magam ellen
- attól, hogy nem szoktam rendszeresen olvasni a portál részét az oldalnak, csak a fórumra járok rendszeresen, nyilván ismerem azt a felét is az egésznek. illetve mint már "bunkó" stílusban sikerült az irányba mutatnom: az oldalt és fórumot mivel már kinőtte a hobbi stílust, sokkal komplexebben kellene kezelni
(ha gondolod keress meg és nem szakmai szöveggel el tudom magyarázni miért nem értek egyet a teljes képernyős nézettel)
Na, a végén még dűlőre jutunk! :)

Tehát:
- sajnálom, hogy nem tetszik, az eddigiek alapján a többségnek tetszik, marad ez.
- nyilván mindennel kapcsolatban van pro és kontra, így a teljes képernyős megjelenés is ilyen, viszont sok panasz érkezett az eddigi megoldásra és most már ezt a modernebb, widescreen képernyőkon is megfelelő verziót tartjuk ésszerűbbnek. Remélem azért használható és megszokható lesz. Egy RSS feed egyébként még tervben van, ez talán javíthat még némileg a problémádon.
- már tényleg nem hobbioldal és pont ezért alakul át az egész Radiosite, frissebb, pontosabb és remélhetőleg informatívabb lesz, emellett kap egy modernebb, s egyben komolyabb design-t (ami nyilván nem tetszhet mindenkinek).
 #64645  Szerző: ropi21

admin írta:Amennyiben személyes problémád van velem
ebben tévedsz, kizárólag szakmai :)
(hiszen nem is ismerlek és bár az ember tettei sok mindent elárulnak, nem szeretek csak az alapján következtetéseket levonni)
viszont megnyugtatlak, én kifejezetten élvezem, hogy egyszeri egybites user lehetek, és támadhatom az általam tapasztalt hevességgel a döntéseteket (ezidáig csupán a másik oldalról szemlélhettem hasonlót)

egy rövid időre elszakadva a trollkodástól:
- megvannak a saját indokaim, miért nézem le a jelenlegi kinézetet, csak nem tudom a szakszavakat sajnos illetve a pontos megfogalmazásokat -hiszen nem vagyok grafikus- így csupán támadási felületet nyújtanék magam ellen
- attól, hogy nem szoktam rendszeresen olvasni a portál részét az oldalnak, csak a fórumra járok rendszeresen, nyilván ismerem azt a felét is az egésznek. illetve mint már "bunkó" stílusban sikerült az irányba mutatnom: az oldalt és fórumot mivel már kinőtte a hobbi stílust, sokkal komplexebben kellene kezelni
(ha gondolod keress meg és nem szakmai szöveggel el tudom magyarázni miért nem értek egyet a teljes képernyős nézettel)
 #64643  Szerző: SzD

Kár. :(
Rövid időn belül már a második értékes tag hagy itt minket.
 #64642  Szerző: markfelt

Cicoo írta:Hát, akkor..

Kedves Mindenki!

Köszönöm szépen mindenkinek az elmúlt 1,5 évet, a megosztott és kibeszélt információkat, a kellemes olvasmányokat.. Úgy érzem, hogy mindent leírtam, amit szerettem volna. Ha maradnék, csak magamat ismételném.
Sok sikert a Csapatnak a megújuláshoz, a többieknek pedig további kellemes fórumozást, a DX-ereknek pedig jó vételt kívánok! :)

Bízom benne, hogy még sincs akkora igény az igénytelenségre, és továbbra is az lesz a jó rádió, amit hallgatnak, és ami eléri a célcsoportját, valamint nem a pénz, hanem a minőség, az ötletek és a kreativitás fogja mozgatni a rádiózást.

(Nemtudokbúcsúzni. Legyen.nektek.jó)

Üdvözlettel: Mariann|Cicoo
Köszi, hogy itt voltál!

További szépeket-jókat! :)
 #64641  Szerző: Cicoo

Hát, akkor..

Kedves Mindenki!

Köszönöm szépen mindenkinek az elmúlt 1,5 évet, a megosztott és kibeszélt információkat, a kellemes olvasmányokat.. Úgy érzem, hogy mindent leírtam, amit szerettem volna. Ha maradnék, csak magamat ismételném.
Sok sikert a Csapatnak a megújuláshoz, a többieknek pedig további kellemes fórumozást, a DX-ereknek pedig jó vételt kívánok! :)

Bízom benne, hogy még sincs akkora igény az igénytelenségre, és továbbra is az lesz a jó rádió, amit hallgatnak, és ami eléri a célcsoportját, valamint nem a pénz, hanem a minőség, az ötletek és a kreativitás fogja mozgatni a rádiózást.

(Nemtudokbúcsúzni. Legyen.nektek.jó)

Üdvözlettel: Mariann|Cicoo
 #64639  Szerző: markfelt

ropi21 írta:
én meg annak ha ti is elfogadnátok azt a véleményt, miszerint ez a kinézet egyáltalán nem való az oldalhoz, és fájdalmasan gyári, gagyi hatást kelt
az oldalt meg leszarom, havonta ha egyszer megnyitom (igen, eddig is kifejezetten csak a fórumra vezető linken jutottam el ide)
Az a vélemény a te véleményed és én teljes mértékben tiszteletben tartom, sőt, kellő tisztelettel beszélek veled még ebben a pillanatban is, annak ellenére, hogy az álláspontjaidat milyen bunkó módon közlöd.

Kis ellentmondásba is tévedtél, úgy látom: nem való az oldalhoz a skin, de mégis leszarod az oldalt? :)

Az előbb pedig ezt írtad:
örömmel láttam, hogy az elmúlt időkben kialakult egy a témában megbízható oldal, ha nem a hírek között, valaki hozzászólásából lehet tájékozódni olyan változásokról, amikről csupán kevés helyen olvasni. azonban sajnálattal vettem észre, hogy - talán a "hobbi" jellegből adódóan - picit túlnőtt az oldal rajtatok, rajtunk.
Most akkor mégis olvasod? MIVAN? :)
ropi21 írta:és azt hiszem kicsit aktivizálom magamban az egyszeri hülye juzert (mert megtehetem) és addig verem majd a nyálam, amíg vagy kizártok (elég szánalmas lenne) vagy változik valami
belegondolva azt kell mondjam, én is irigylem a saját problémáimat, de ennyi szabad időm csak van, hogy kiálljak a saját véleményem mellett
Ha az neked jó... :)
ropi21 írta:illetve mit is tudnék még megemlíteni: ja igen, csak hogy rögzüljön benned kedves admin úr (miért kell egyáltalán ilyen nick mögé bújni? én pl mindenhol vállalom a nickem legyek akár user akár moderátor)
Amennyiben személyes problémád van velem, úgy privátban - akár telefonon és személyesen is - szívesen a rendelkezésedre állok, hogy el tudd mondani. Más lehetőséget nem látok amögött, hogy miért írtad ezt. A dolog miértje egyébként nem tartozik a publikumra, a személyeskedés pedig ebbe a fórumba.
ropi21 írta:szóval csak hogy rögzüljön: oldalhoz méltatlan, csúnya skin-t tetszett választani! amit ráadásul teljes oldalszélességre tetszett beállítani
a további minden jókat
Úgy látom, továbbra sem tudod észérvekkel alátámasztani, hogy a teljes oldalszélesség miért rossz, a saját véleményedet pedig egy egyetemleges tényként állítod be, úgyhogy úgy érzem, nem kell sokat adnom arra, amiket írsz.

A jókívánságot viszont kívánom! :)
 #64633  Szerző: ropi21

én meg annak ha ti is elfogadnátok azt a véleményt, miszerint ez a kinézet egyáltalán nem való az oldalhoz, és fájdalmasan gyári, gagyi hatást kelt
az oldalt meg leszarom, havonta ha egyszer megnyitom (igen, eddig is kifejezetten csak a fórumra vezető linken jutottam el ide)

és azt hiszem kicsit aktivizálom magamban az egyszeri hülye juzert (mert megtehetem) és addig verem majd a nyálam, amíg vagy kizártok (elég szánalmas lenne) vagy változik valami
belegondolva azt kell mondjam, én is irigylem a saját problémáimat, de ennyi szabad időm csak van, hogy kiálljak a saját véleményem mellett

illetve mit is tudnék még megemlíteni: ja igen, csak hogy rögzüljön benned kedves admin úr (miért kell egyáltalán ilyen nick mögé bújni? én pl mindenhol vállalom a nickem legyek akár user akár moderátor) szóval csak hogy rögzüljön: oldalhoz méltatlan, csúnya skin-t tetszett választani! amit ráadásul teljes oldalszélességre tetszett beállítani
a további minden jókat
 #64630  Szerző: markfelt

ropi21 írta:
admin írta:ezért azt tudom javasolni, hogy ha nem tetszik, vedd kisebbre a felbontást. Így nyilván nemcsak a Radiosite.hu fóruma problémás az esetedben.
ezt ugye nem gondoltad komolyan te sem?! sőt vegyek egy 17 colos crt monitort, mert azon faszábban jelenik meg az egész. persze
Természetesen komolyan gondoltam, továbbra sem egyéni, speciális igényekhez fogunk igazodni.
ropi21 írta:moderáció béli hiányosságok rátok tartoznak, de úgy látom nem csak ott volt igazán nagy fejetlenség. örömmel láttam, hogy az elmúlt időkben kialakult egy a témában megbízható oldal, ha nem a hírek között, valaki hozzászólásából lehet tájékozódni olyan változásokról, amikről csupán kevés helyen olvasni. azonban sajnálattal vettem észre, hogy - talán a "hobbi" jellegből adódóan - picit túlnőtt az oldal rajtatok, rajtunk.
Az észrevétel jogos, tudjuk mi is, ezért változtatunk/változtattunk. A megújulás pedig ezt jelzi.
ropi21 írta:nincs átgondolt ötlet (/viselkedés / szabályzat betartására szánt hajlandóság / koncepció) a fórummal kapcsolatban (topic törlés, lefokozás, illetve a mégse törlöm az egészet a francba meggondolás)
Hangsúlyozom, volt és van átgondolt ötlet. Mellesleg van annál átgondoltabb, mint demokratikus módon meghozni a júzereket érintő nagyobb döntéseket?
ropi21 írta:nem nézitek komplexen a dolgokat (annyira amatőr dolog húsz lépésben változtatni. ha új skin kell fórumhoz, és kibasszátok az amúgy tökéletesen megfelelő előzőt /csak tudni kellett jól megnyitni, opera alatt teljesen jól működött/ akkor azt úgy szerencsés, hogy a hírportál résszel egy időben jelentitek be, ezáltal nem fog úgy kinézni az oldal összességében, mint egy szemétdomb.
Köszönöm a kioktatást. :) Ha nem tudsz várni pár napot a megújult portálra, mondjuk kiszellőztethetnéd a fejed a friss levegőn, ahelyett, hogy görcsösen vársz a frissítés gombra kattintgatva. Szerintem mindenki jobban járna. :)
ropi21 írta:azt természetesen elfogadom, hogy mindenkinek más az ízlése, de ezeket a dolgokat lehetne jobban kezelni
Irigylem a problémáidat. :)
ropi21 írta:lényeg a lényeg csak, hogy tudjátok: sem tetszésben nem ér fel az előzőhöz sem összképileg nem illik a jelenlegi skin az oldalhoz. foglalkozni különösképpen nem kell vele persze, csak behúzhatjátok a strigulát az "inkább nem is jövök ide többet" táborba
Nocsak! Eddig esztétikai örömök miatt látogattad az oldalt? Akkor tényleg tudunk valamit, s ezek szerint az új design annyira megosztóra sikerült, hogy tanítani fogják a művészettörténet órákon?! :)

A viccet félretéve, örülnék, ha taknyadzás helyett építő jellegű kritikákat írnál a továbbiakban, annak pedig még jobban örülnék, ha olvasnál, mielőtt írsz.

Üdvözlettel,
Admin
 #64624  Szerző: ropi21

admin írta:ezért azt tudom javasolni, hogy ha nem tetszik, vedd kisebbre a felbontást. Így nyilván nemcsak a Radiosite.hu fóruma problémás az esetedben.
ezt ugye nem gondoltad komolyan te sem?! sőt vegyek egy 17 colos crt monitort, mert azon faszábban jelenik meg az egész. persze

moderáció béli hiányosságok rátok tartoznak, de úgy látom nem csak ott volt igazán nagy fejetlenség. örömmel láttam, hogy az elmúlt időkben kialakult egy a témában megbízható oldal, ha nem a hírek között, valaki hozzászólásából lehet tájékozódni olyan változásokról, amikről csupán kevés helyen olvasni. azonban sajnálattal vettem észre, hogy - talán a "hobbi" jellegből adódóan - picit túlnőtt az oldal rajtatok, rajtunk.
nincs átgondolt ötlet (/viselkedés / szabályzat betartására szánt hajlandóság / koncepció) a fórummal kapcsolatban (topic törlés, lefokozás, illetve a mégse törlöm az egészet a francba meggondolás), nem nézitek komplexen a dolgokat (annyira amatőr dolog húsz lépésben változtatni. ha új skin kell fórumhoz, és kibasszátok az amúgy tökéletesen megfelelő előzőt /csak tudni kellett jól megnyitni, opera alatt teljesen jól működött/ akkor azt úgy szerencsés, hogy a hírportál résszel egy időben jelentitek be, ezáltal nem fog úgy kinézni az oldal összességében, mint egy szemétdomb.
azt természetesen elfogadom, hogy mindenkinek más az ízlése, de ezeket a dolgokat lehetne jobban kezelni

lényeg a lényeg csak, hogy tudjátok: sem tetszésben nem ér fel az előzőhöz sem összképileg nem illik a jelenlegi skin az oldalhoz. foglalkozni különösképpen nem kell vele persze, csak behúzhatjátok a strigulát az "inkább nem is jövök ide többet" táborba
brain írta:Szerintem teljesen felesleges fullscreenben futtatni a böngészőt
megszokás kérdése, én ezt szeretem. indexen kívül kevés oldallal találkoztam, ahol problémát okozott volna
az előző skin is tökéletesen mutatott az oldal közepén
  • 1
  • 319
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • 542