mimi írta:...célcsoport igényeinek megfelelő kulturális és történelmi műsorok."Csűrös Csilla, a 180 perc új műsorvezetője (Mong Attila helyett ugyebár) szerintem este is ráér.
http://csuroscsilla.hu
mimi írta:...célcsoport igényeinek megfelelő kulturális és történelmi műsorok."Csűrös Csilla, a 180 perc új műsorvezetője (Mong Attila helyett ugyebár) szerintem este is ráér.
moby67 írta: Nagyon jó így a műsor ahogy most megy! Hagyják már meg ezt a rádiót közsolgálati ZENE rádiónak,legyen ez végre már a FIATALOK RÁDIÓJA!!!De hisz csak annyi történt, hogy másfél perccel hosszabb volt egy sporthírek blokk.
mikrofonos írta:Tud-e valaki valamit arról, hogy ott leszünk-e az idei németországi euroviziós dalversenyen?Igen, ott leszünk, de az mtv még nem jelentette be, milyen módon választja ki a magyar versenydalt. Január végére ígértek pontosabb tájékoztatatást, így már csak néhány nap, és kiderül ez is.
mikrofonos írta:Tud-e valaki valamit arról, hogy ott leszünk-e az idei németországi euroviziós dalversenyen?Persze! Szíj Melinda szatyrában 1 CD-vel.
Gabeedj írta:Mr2-öt hallgattam ma egész nap és öröm volt hallani olyan dalokat,ami máshol nem megy.Pl Prodigy,Balkan fanatik,Moby és sorolhatnám .Nem tudom mennyire akarnak változtatni,de sok rádiókedvelő,zenekedvelő érdekében nem lenne kellemes dolog,hogy váltanak és több Class Neo Juventus által sugárzott agyonjátszott dalt hallanánk.Magyar sikereinket is főleg Mr2-nek köszönhetjük,ha ők nem lennének ,akkor főlhetne a fejünk,hogy honnan teremtenek magyar dalokat a magyar piacra .Én nem szívesen érném be Sp-vel és Mega fatoros sztárokkal,mert nem mind1ik alkot maradandót. Magyar zenék és ritkán játszott minőségi dalok miatt is a jelenlegi Mr2 Petőfi rádiót tartom olyan adónak,ami számomra hiteles és alkalmas az országos sugárzásra.Igazad van!!