RADIOSITE Fórum

• Rádió Eper - Miskolc - 92.4 MHz

#6666  Szerző: valaki

LewyDee írta:
valaki írta:Üdvözletem!Régebben olvastam itt néhány hozzászólást néhány fórumozótól,amiben rengetek rosszindulatot éreztem.Hosszú hetekkel ezek után egy kedves barátom,aki rádiózással keresi a kenyerét (és tartja el belőle jól az egész családját 8-) ),egy esti italozás közben mutatott egy műsort a gépén,aminek címe ice express volt.Nem biztos,hogy így van,de néhány résznél azt éreztem humorosnak szánták a készítői,de...nem mosolyogtunk..ez a kedves ismerősöm,(aki ugyan nem ismeri a műsor készítőit) nem nyilatkozott túl pozitívan az álltalunk meghallgatott műsorról.Azt mondta,hogy a műsorvezetőket nem áldotta meg a genetika olyan orgánummal,hogy arra szánják magukat,hogy mikrofonba beszéljenek,ráadásul az összes poén,amit elsütöttek,csak általuk érthető,ami szakmaiatlanságra vall..(és ha értette volna se hiszi,hogy mókásnak találná.)Amikor jeleztem,hogy az elhangzó becenevek erről a fórumról ismerősek,elolvasgatta a hozzászólásokat..Aztán csak annyit mondott,"ezek tehetségtelen,rosszindulatú suhancok,nem véletlen,hogy nem tartanak sehol."
Én ennyire nem bírálnék élesen,de két dolgon szerintem érdemes elgondolkodni:
1.úgy leszólni egy rádiót,vagy egy műsorvezetőt,hogy a körülményeiről mit sem tudsz,az a kisközösségi rádiózásnál azt a hatást kelti,hogy semmit nem tudsz a műfajról..(konkrétabban olvstam itt olyant mikor egy műsorvezetőt fikáztak,hogy miért nem tölti le a híreket..aztán megtudtam,hogy azért mert nem volt internetük 1 hónapig a főnökük miatt..vagy mikor a másik rádióban a műsorvezetés hiányára panaszkodnak..mi a baj?Hogy a konkurencia rossz??érdekes üzletpolitika... :) Vagy mikor egy srácot oldalakon keresztül bántottak,aztán megtudtam,hogy a műsora ugyanazt a zenét játsza,mint az Őt szidalmazóké,csak 3-szor annyi sms-t..)
2.Azt gondolom,hogy Schumacher valószinüleg nem áll a dodgem pálya szélén másokat fikázni,mert nem érdekli az,hogy a másik béna vagy sem..örül annak,hogy Ő tud...aki nem így an ezzel,annál szerintem nem ez a helyzet...!!
Sok sikert és jó munkát mindenkinek!!!És békés egymás mellett élést.....különösen..vagy ahogy gondoljátok,nekem mindegy...Én csak jó rádiókat akarok hallgatni... ;)
A negatív vélemény azért van mert ez egy fórum, és nem muszáj hogy tetszen az ami néhány embert kielégíti de lehet hogy minden harmadikat már nem
Persze,nem is ez a baj,csak tudod én először a fórumot láttam...és az itt olvasottak alapján meg voltam róla győződve,hogy ezek a srácok aztán értik a dolgukat.Aztán hallottam,hogy mit tudnak,és....nem igazán győzött meg.Nem vagyok rádiós,így az apróságokat nem veszem észre,de amit hallottam,engem,mint laikust a középiskolás sulirádiónkra emlékeztetett..Visszaolvastam,amit előzőleg írtam...tényleg kicsit rosszindulatúnak hat,ezért bocsánat.Csak én,mint nem mérvadó,nagypofájú,senkiáltal nem kérdezett és számontartott önjelölt Mátyás király:),szerettem volna felhívni a figyelmet arra,hogy mielőtt a faszunkkal kezdünk dicsekedni,azelőtt érdemes a bugyogónkba nyúlni...csak a biztonság kedvéért..:)
 #6665  Szerző: tomazo

a rosszindulatot meg már több alkalommal írták, lehet hogy en vagyok elvarázsolva, de nem nagyon vettem észre. tulajdonkeppen a te írásodra is ra lehetne fogni ennyi erövel.
 #6664  Szerző: LewyDee

valaki írta:Üdvözletem!Régebben olvastam itt néhány hozzászólást néhány fórumozótól,amiben rengetek rosszindulatot éreztem.Hosszú hetekkel ezek után egy kedves barátom,aki rádiózással keresi a kenyerét (és tartja el belőle jól az egész családját 8-) ),egy esti italozás közben mutatott egy műsort a gépén,aminek címe ice express volt.Nem biztos,hogy így van,de néhány résznél azt éreztem humorosnak szánták a készítői,de...nem mosolyogtunk..ez a kedves ismerősöm,(aki ugyan nem ismeri a műsor készítőit) nem nyilatkozott túl pozitívan az álltalunk meghallgatott műsorról.Azt mondta,hogy a műsorvezetőket nem áldotta meg a genetika olyan orgánummal,hogy arra szánják magukat,hogy mikrofonba beszéljenek,ráadásul az összes poén,amit elsütöttek,csak általuk érthető,ami szakmaiatlanságra vall..(és ha értette volna se hiszi,hogy mókásnak találná.)Amikor jeleztem,hogy az elhangzó becenevek erről a fórumról ismerősek,elolvasgatta a hozzászólásokat..Aztán csak annyit mondott,"ezek tehetségtelen,rosszindulatú suhancok,nem véletlen,hogy nem tartanak sehol."
1.úgy leszólni egy rádiót,vagy egy műsorvezetőt,hogy a körülményeiről mit sem tudsz,az a kisközösségi rádiózásnál azt a hatást kelti,hogy semmit nem tudsz a műfajról..(konkrétabban olvstam itt olyant mikor egy műsorvezetőt fikáztak,hogy miért nem tölti le a híreket..aztán megtudtam,hogy azért mert nem volt internetük 1 hónapig a főnökük miatt..vagy mikor a másik rádióban a műsorvezetés hiányára panaszkodnak..mi a baj?Hogy a konkurencia rossz??érdekes üzletpolitika... :) Vagy mikor egy srácot oldalakon keresztül bántottak,aztán megtudtam,hogy a műsora ugyanazt a zenét játsza,mint az Őt szidalmazóké,csak 3-szor annyi sms-t..)
2.Azt gondolom,hogy Schumacher valószinüleg nem áll a dodgem pálya szélén másokat fikázni,mert nem érdekli az,hogy a másik béna vagy sem..örül annak,hogy Ő tud...aki nem így an ezzel,annál szerintem nem ez a helyzet...!!
Sok sikert és jó munkát mindenkinek!!!És békés egymás mellett élést.....különösen..vagy ahogy gondoljátok,nekem mindegy...Én csak jó rádiókat akarok hallgatni... ;)
A negatív vélemény azért van mert ez egy fórum, és nem muszáj hogy tetszen az ami néhány embert kielégíti de lehet hogy minden harmadikat már nem
 #6652  Szerző: valaki

Üdvözletem!Régebben olvastam itt néhány hozzászólást néhány fórumozótól,amiben rengetek rosszindulatot éreztem.Hosszú hetekkel ezek után egy kedves barátom,aki rádiózással keresi a kenyerét (és tartja el belőle jól az egész családját 8-) ),egy esti italozás közben mutatott egy műsort a gépén,aminek címe ice express volt.Nem biztos,hogy így van,de néhány résznél azt éreztem humorosnak szánták a készítői,de...nem mosolyogtunk..ez a kedves ismerősöm,(aki ugyan nem ismeri a műsor készítőit) nem nyilatkozott túl pozitívan az álltalunk meghallgatott műsorról.Azt mondta,hogy a műsorvezetőket nem áldotta meg a genetika olyan orgánummal,hogy arra szánják magukat,hogy mikrofonba beszéljenek,ráadásul az összes poén,amit elsütöttek,csak általuk érthető,ami szakmaiatlanságra vall..(és ha értette volna se hiszi,hogy mókásnak találná.)Amikor jeleztem,hogy az elhangzó becenevek erről a fórumról ismerősek,elolvasgatta a hozzászólásokat..Aztán csak annyit mondott,"ezek tehetségtelen,rosszindulatú suhancok,nem véletlen,hogy nem tartanak sehol."
 #6554  Szerző: tomazo

mg írta:kisközrádiós konkurrenciaharc?
ugyan, ne röhögtessetek már.
erre szokták azt mondani hogy valaki túl sok krimit néz... :)
 #6529  Szerző: mg

kisközrádiós konkurrenciaharc?
ugyan, ne röhögtessetek már.
 #6521  Szerző: tomazo

VidámSrác írta:
tomazo írta:semmi rosszindulat nem volt benne senkivel szemben, inkabb jóindulat.
rosszindulat szerintem inkább abban a fórumozóban van, aki minden alap és bizonyíték nélkül kitalálta, hogy egy konkurens kisközösségi rádió (vagy onnan valaki) szándékosan zavarta az epert miskolcon.
nem, várjál, nem az a valaki (speciel én, mert van egy kis-közöm egy kis-közhöz) zavarta az epert, hanem azzal akart zavart kelteni a zavarkeltö irányába, hogy elterjeszti hogy valaki zavarja :)
 #6516  Szerző: VidámSrác

tomazo írta:semmi rosszindulat nem volt benne senkivel szemben, inkabb jóindulat.
rosszindulat szerintem inkább abban a fórumozóban van, aki minden alap és bizonyíték nélkül kitalálta, hogy egy konkurens kisközösségi rádió (vagy onnan valaki) szándékosan zavarta az epert miskolcon.
 #6515  Szerző: tomazo

Sz. írta:Ellenben én elég erős konkurenciaharcot és tipikus magyar mentalitást sejtek a dolog mögött. Van tippem arra, hogy melyik kisközösségi rádió (illetve mely 3 fórumozó itt e topicban) akarta lejáratni a miskolci kalózt azzal, hogy zavarta az Epert a saját adójával.
hát ezt az összefüggést a legvadabb álmaimban sem gondoltam, egyszerüen jöttem a kocsival és megvaltozott az rds meg a zene. tulajdonképpen még akár jópofa érdekes dolognak is tartom, mert ilyet még nem tapasztaltam. hol kérdezzek rá ha nem itt? igazából régebben egyáltalan nem hallgattam semmilyen rádiót, lehet hogy azért fogalmam nem volt róla mi lehet ez.

kombináltunk mi lehet az oka, szerintem jó minöségü a rádióm, lehet hogy az AF vagy a TP/TA húzta át az autórádiót? nem szokott magától ilyesmi történni. elnézest ha vaklárma volt, semmi rosszindulat nem volt benne senkivel szemben, inkabb jóindulat.
 #6509  Szerző: mg

jimmer írta:bennünket is rohadtul zavar a 91,1 ami a kp-ban legalább 6 helyen szól a skálán, mégse itt állok le róla veszekedni. ha nem tesznek megfelelő lépéseket megy a telefon a megfelelő helyre.
ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni, minket is zavar az összes nagy adó, ha közvetlen rálátás van rájuk (AH-torony, 17 emeletes, víztorony).
minden nagy teljesítményű adó csinál felharmonikusokat. egyedül akkor tudsz lépni, ha emiatt nincs meg a műsorszolgáltatási szerződésben szereplő ellátottságod.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 45