Üdvözletem!Régebben olvastam itt néhány hozzászólást néhány fórumozótól,amiben rengetek rosszindulatot éreztem.Hosszú hetekkel ezek után egy kedves barátom,aki rádiózással keresi a kenyerét (és tartja el belőle jól az egész családját

),egy esti italozás közben mutatott egy műsort a gépén,aminek címe ice express volt.Nem biztos,hogy így van,de néhány résznél azt éreztem humorosnak szánták a készítői,de...nem mosolyogtunk..ez a kedves ismerősöm,(aki ugyan nem ismeri a műsor készítőit) nem nyilatkozott túl pozitívan az álltalunk meghallgatott műsorról.Azt mondta,hogy a műsorvezetőket nem áldotta meg a genetika olyan orgánummal,hogy arra szánják magukat,hogy mikrofonba beszéljenek,ráadásul az összes poén,amit elsütöttek,csak általuk érthető,ami szakmaiatlanságra vall..(és ha értette volna se hiszi,hogy mókásnak találná.)Amikor jeleztem,hogy az elhangzó becenevek erről a fórumról ismerősek,elolvasgatta a hozzászólásokat..Aztán csak annyit mondott,"ezek tehetségtelen,rosszindulatú suhancok,nem véletlen,hogy nem tartanak sehol."
Én ennyire nem bírálnék élesen,de két dolgon szerintem érdemes elgondolkodni:
1.úgy leszólni egy rádiót,vagy egy műsorvezetőt,hogy a körülményeiről mit sem tudsz,az a kisközösségi rádiózásnál azt a hatást kelti,hogy semmit nem tudsz a műfajról..(konkrétabban olvstam itt olyant mikor egy műsorvezetőt fikáztak,hogy miért nem tölti le a híreket..aztán megtudtam,hogy azért mert nem volt internetük 1 hónapig a főnökük miatt..vagy mikor a másik rádióban a műsorvezetés hiányára panaszkodnak..mi a baj?Hogy a konkurencia rossz??érdekes üzletpolitika...

Vagy mikor egy srácot oldalakon keresztül bántottak,aztán megtudtam,hogy a műsora ugyanazt a zenét játsza,mint az Őt szidalmazóké,csak 3-szor annyi sms-t..)
2.Azt gondolom,hogy Schumacher valószinüleg nem áll a dodgem pálya szélén másokat fikázni,mert nem érdekli az,hogy a másik béna vagy sem..örül annak,hogy Ő tud...aki nem így an ezzel,annál szerintem nem ez a helyzet...!!
Sok sikert és jó munkát mindenkinek!!!És békés egymás mellett élést.....különösen..vagy ahogy gondoljátok,nekem mindegy...Én csak jó rádiókat akarok hallgatni...