RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#66998  Szerző: djlacee

Igen, épp akartam mondani, attól hogy az MR1-nek 40+ adója van, még nem biztos hogy azok elég krafttal is adnak egy teljes, MR2-éhez hasonló lefedettséghez.
 #66997  Szerző: mimi

Akkor most üljetek vonatra és számoljatok be, milyen volt mondjuk Szeged és Budapest között az MR1 vétele.
 #66996  Szerző: Depol

Gyurii91 írta:Ha lefedettsége jobb lenne, akkor többen hallgatnák, és állítom vezető lenne. (MR1-el frekicsere) :twisted:
Szerintem is érdemesebb lenne, meg a Magyar Rádiónak is jobban megérné, hisz fiatalok eleve többen hallgatják, az az idős (vagy egyéb) társadalmi réteg, aki az MR1-et hallgatja, annak MR2 frekvenciája bőven elég lenne.
 #66994  Szerző: csokie

mimi írta:Szerintem egy 'szottnagy Faraday-kalitka kéne Békéscsaba köré, és azon belül nyomni mindent 60 kilowattal.
Hogy ez pont nem jutott eszembe... hát kösz mimi. :D
 #66993  Szerző: csokie

Igen tudjuk Gyuri, de azért tedd hozzá, hogy 60 kW-tal menjen minden mindenhonnan... :D
 #66992  Szerző: mimi

Szerintem egy 'szottnagy Faraday-kalitka kéne Békéscsaba köré, és azon belül nyomni mindent 60 kilowattal.
 #66990  Szerző: Gyurii91

Ha lefedettsége jobb lenne, akkor többen hallgatnák, és állítom vezető lenne. (MR1-el frekicsere) :twisted:
 #66970  Szerző: moby67

A Klasszon sok MR2 ből ismerős szám megy. Diktálja a zenei igényt!!Már azt látom ez a rádió kezdi vinni a népszerűségi listát! Ha azt akarják hogy a leghallgatottabb legyen akkor jó úton járnak.
Hallgatott, a speekerek a lényeget mondják,híreik tartalmasak.
Csak így tovább!!!!!

HMMMM...
Csak el ne rontsák a "sok ócskapetőfimániás" igénytelenek miatt!!!!!!
 #66961  Szerző: csokie

De esküszöm, hogy most a legjobb az MR2. Érdekességeket meg lehet tudni a zenekarokról, nem csak 10 mp erejéig mennek a konfok róla, sok mostanában a fütyülhető/dúdolható szám köztük. Csak bár ne lenne 4-6 óránként bizonyos számok ismétlése.
Magyarországon messze a legjobban hallgatható rádió. Reggel is pont annyi duma van, amennyi kell.
 #66937  Szerző: markfelt

nords írta:nem, a neten lesznek elvileg igényfelmérő kérdőívek. állítólag ősztől lesznek új műsorok is, amiket a mostani szerkesztők találtak ki.
Pontosan, bár változás már most is hallható...

Egyrészt zeneileg, másrészt a műsorvezetői speak-ek már nem csak felkonfokból állnak.
  • 1
  • 497
  • 498
  • 499
  • 500
  • 501
  • 626