RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#67535  Szerző: mimi

Valamelyik nap az MR3-on ugyanaz a hírblokk ment, mint az MR1-en, kábé fél perc eltéréssel, nem tudom, emiatt van-e.
 #67534  Szerző: Zoey

"Áprilistól az MTI hírszolgáltatása 24 órán át szinte folyamatossá válik, többi között a Magyar Rádióban áprilistól az éjszakai órákban is lesznek hírek."

Ez most az MR2-re is vonatkozik? Az MR1-en most is vannak éjszaka hírek, nem?
Egyébként változtak valamit a hírblokkok az MR rádióin a február 14-ei változást követően (MTI Hírcentrum felügyeli azóta ezeket)?
 #67513  Szerző: moby67

:) Én is!
De nem pont erre a szempontra gondoltam. Inkább arra, hogy az Mr2-őn tünt fel és számomra lett kedvenc.Például a Quimby vagy a Balkan Fanatik.
Itt látszik hogy az adó megtalálja a kereskedelmi kiadók NEM népszerűsített
lemezeit.Ez ki hat a konkurencia zene kínálatára is. Az a lényeg, nem csak az xfaktormegasztar előadókra kíváncsi a kereskedelmi hallgatója.
 #67446  Szerző: djlacee

ÉN kapásból 3-at látok
 #67442  Szerző: PooLee

Én most utánanéztem, sajnos közel sem olyan jó a helyzet, mint ahogyan leírtad! :( Az alábbi előadók dalai szóltak az elmúlt néhány órában (köztük tehát Jáksó műsorában is):
Bereczki Zoltán, Holdviola, Magna Cum Laude, Kasza Tibor, Tóth Gabi és Ádok Zoli, Rúzsa Magdi, Anima Sound System, Király Viktor, Hooligans, Auth Csilla...
Ezek nagyrésze olyan, akik már sok éve a hazai zenei élet legalját jelentik, néhány név tehetségkutatós, és mindössze 1 (EGY!!!) olyan volt a felsorolásomban, amelyik az MR2-n is előfordul!
 #67439  Szerző: moby67

:yeah: Az Mr2 átvette a vezetést!!
Már a Class Fm is az MR2 -től átvett magyar favoritokat játszik!
Jáksó és a Csiszár szólaltat meg. :yes:
Legalább van a rádió ami hat a kereskedelmik zenéire is. Nélküle csak a kiadók unalmas xfaktorosai lennének igazi zene nélkül.
 #67349  Szerző: DWC

admin írta:Elírtad.

Tangcsabda!
Te is :D
 #67347  Szerző: markfelt

Elírtad.

Tangcsabda!
 #67338  Szerző: ladanyii

moby67 írta::yeah: Bővült a zenei kínálat már ismét adnak Tankcsabdát is.
Remélem igy marad. :yes:
:wailing:
 #67324  Szerző: moby67

:yeah: Bővült a zenei kínálat már ismét adnak Tankcsabdát is.
Remélem igy marad. :yes:
  • 1
  • 494
  • 495
  • 496
  • 497
  • 498
  • 626