RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#67523  Szerző: Anja

Már több, mint másfél éve nem dolgozom ott, és nem vagyok már a "Roxy Anja", de ez most nagyon fáj :wailing: , sok sikert kívánok a volt kollégáimnak és megyek este a Hungexpóra, hogy utolsó tiszteletemet adjam a számomra egyetlen létező rádiónak! <3 Roxy for life!!
 #67522  Szerző: krisz83

steve írta:Ettől a bagázstól vártatok ti korrekt búcsút? Istenem, de naivak vagytok ti...
Ezek két forintért az anyjukat is eladnák. Még a lekapcsoláson is csak nyerészkedni akarnak, 15 percenként reklámozták a búcsúbulijukat. Mindenből profitálni akarnak.
A sok reklám talán annak köszönhető, hogy még van ki nem futott barter, vagy fizetett reklám szerződés, és bele kell férjen addig, amíg még szól. Persze ez a verzió gondolom nem jó, hiszen akkor érthető lenne...... ;)
 #67521  Szerző: krisz83

pébégáz írta:Ma este másodszor futottam neki, hogy fölvegyem az adás végét, és az adó lekapcsolását. Harmadszor nem biztos, hogy meg fogom próbálni.
Egy jó pár napja szól az a bizonyos búcsú spot a rádióban: http://www.facebook.com/video/video.php ... 2&comments
"Egy hatalmas buli, aztán örökre elhalhat a Roxy...."
 #67520  Szerző: tomee

IstvánB írta:Zoo próbálta hívni őket, idézek a fórumából:

"Pedig probalkoztam mar 5 perce, egyszeruen nem csong ki nekem. Talan a kulfold miatt, talan mert annyian hivjak, nemtom.

De ebben a pillanatban hagytak abba a beszedet, mostmar keso. "
Igen, ezért is írtam, hogy ha nem is élőben, teszem azt egy héten rögzített interjú formájában, mert a telefonos kapcsolás vagy összejön, vagy nem; így is eleve sok volt a technikai gubanc.
 #67519  Szerző: RoxyStat

Én nem értek hozzá, de mi van, ha ez az egész egy "jó nagy média-hack"?! :lol:
 #67518  Szerző: IstvánB

Zoo próbálta hívni őket, idézek a fórumából:

"Pedig probalkoztam mar 5 perce, egyszeruen nem csong ki nekem. Talan a kulfold miatt, talan mert annyian hivjak, nemtom.

De ebben a pillanatban hagytak abba a beszedet, mostmar keso. "
 #67517  Szerző: RocKer

Az egész katasztrófa volt, volt olyan aki nem volt való a búcsúműsorba, s voltak akik kimaradtak. Ehhez képest ma szól a roxy, reklámok és hírek is vannak...szóval érthetetlen, hogy mi van... 8-)
 #67515  Szerző: tomee

Ez a búcsú adás, vagy mi fene, kissé felemásra sikeredett. Bár Dori tegnap reggel, mintha utalt volna rá, hogy nem tudják mikor kapcsolják le őket. A mai napra még kíváncsi vagyok, de kissé szkeptikusan.

Én valahogy úgy képzeltem el, hogy a dj-k készítenek mixeket, behívják, vagy esetleg felhívják azokat, akik részt vettek benne. Vass Katának örültem, hogy jelentkezett, de mondjuk hiányzott Bárány, esetleg Junior, vagy talán Bérest is telefonra lehetett volna kapni, ha nem is élőben. 2-3 gondolatuk csak lett volna.

Zizi és Jován sztorizgatása volt az egészből a legérdekesebb, legalábbis az az 5 perc, de azok a témák is a Roxy első 4-5 évéből kerültek elő, a működésének a mások felét meg mély hallgatás fedi. Nem ok nélkül. És annak az aranykornak már 7(!) éve vége van, tehát miről is szól a búcsú? Siratni azt, ami már hosszú évek óta halott?

Tudom, hogy egyén függő, de én Pippo ordibálásánál kinyomtam a francba az egészet, mert idegesített, és úgy voltam vele, hogy legfeljebb holnap meghallgatom. Mert pár óra hallgatás után kb. ennyire mozgatott meg.
 #67514  Szerző: DWC

Este nem hallgattam, de most mik ezek az ocsmány zenék? Jó, most épp Junior Jack - E-Samba megy, de előtte, grrr... Amúgy szerintem csak azért szólnak, mert hétvége van. Megy valaki este? Tegnap volt valaki az Arénában?
 #67509  Szerző: Jozsfm964

Azért nem lenne jó ha azt megvárnák, bár volt már rá precedens. Az meg szerintem nem így működik, hogy a verőlegények nem engedik. Az adók őrzöttek, és a berendezés olyan helyen van ahova csak illetések tud bemenni. Szóval ha nagyon akarják, le fogják kapcsolni.
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 333