RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#68542  Szerző: Fox21

elek írta:
Depol írta:A zenék rendkívül jóra sikeredtek
Na és ki meri megtippelni, hogy ki az egyik zenei szerkesztő? 8-)
A stilusból elég egyértelmű!
Ha Jól tudom a Rise embere:) az ottani zenei szerkesztő
 #68541  Szerző: elek

Depol írta:A zenék rendkívül jóra sikeredtek
Na és ki meri megtippelni, hogy ki az egyik zenei szerkesztő? 8-)
A stilusból elég egyértelmű!
 #68540  Szerző: Fox21

Depol írta:Megfigyeltem pár óra hallgatás után a rádiót, és a következőkre lettem figyelmes!
Szerintem ezek a zenék amik mennek, inkább a Roxy elektronikus zenei kínálatára hasonlítanak jobban, minthogy a Risefm-re. Bár egyes zenék valóban RiseFm gyanúsak, de körülbelál 2 egy órában, a többi mind Roxys.
A szignálokon az effekt túl hangos, ami a halk station voice hangját elnyomja. (mellesleg Tescos mikrofon jut róla eszembe, úgy recseg)
A reggeli műsor meg jó, de nem ezekkel az emberekkel! A név nagyon tetszik, mert egyszerű, még is ötletes, de műsor erőltetett. Még is komolyan gondolták, hogy Adát a mikrofon mögé teszik? Akkor már inkább menjen a Rádió1-be! Az ő közönsége ott van, nem egy elektronikus zenei rádióban.
Tudom most kapni fogom a kődobálást, de kell egy kis kritikai is.
Ne csak kritikát írjak pár dicséret! A zenék rendkívül jóra sikeredtek, és én nem mondanám, hogy annyira elvont, mint a Rise kínálata, DE abban igazatok van, hogy női arculatot egy elektronikus zenei rádiónak adni öngyilkosság!
Szerintem hamarosan változni fog ez, de míg teszt adás volt, addig volt a rádiónak egy közönsége már, akiről nem szabadott elfeledkezni. Szerintem változni fog ez!

Egyet értek, kicsit kiforratlan a reggelisáv kicsit erőltetett (nagyon is ) más emberekkel( pl: nem ismertekkel jobban el tudom képzelni) ha már Új brendet építenek miért ne, amúgy várják a FACEbookon a műsvezető jelölteket egy, videó feltöltést említetek adásban :) hm, meglátjuk.
 #68539  Szerző: Depol

Megfigyeltem pár óra hallgatás után a rádiót, és a következőkre lettem figyelmes!
Szerintem ezek a zenék amik mennek, inkább a Roxy elektronikus zenei kínálatára hasonlítanak jobban, minthogy a Risefm-re. Bár egyes zenék valóban RiseFm gyanúsak, de körülbelál 2 egy órában, a többi mind Roxys.
A szignálokon az effekt túl hangos, ami a halk station voice hangját elnyomja. (mellesleg Tescos mikrofon jut róla eszembe, úgy recseg)
A reggeli műsor meg jó, de nem ezekkel az emberekkel! A név nagyon tetszik, mert egyszerű, még is ötletes, de műsor erőltetett. Még is komolyan gondolták, hogy Adát a mikrofon mögé teszik? Akkor már inkább menjen a Rádió1-be! Az ő közönsége ott van, nem egy elektronikus zenei rádióban.
Tudom most kapni fogom a kődobálást, de kell egy kis kritikai is.
Ne csak kritikát írjak pár dicséret! A zenék rendkívül jóra sikeredtek, és én nem mondanám, hogy annyira elvont, mint a Rise kínálata, DE abban igazatok van, hogy női arculatot egy elektronikus zenei rádiónak adni öngyilkosság!
Szerintem hamarosan változni fog ez, de míg teszt adás volt, addig volt a rádiónak egy közönsége már, akiről nem szabadott elfeledkezni. Szerintem változni fog ez!
 #68534  Szerző: elek

Öcsisajt :D nem is osztom az észt, de ha már idézel legalább pontosan, mert pont a lényeget kihagytad :D

Idézet:
Kevés megfigyelés és sok okoskodás tévedésekhez vezet, sok megfigyelés és kevés okoskodás az igazsághoz.
Alexis Carreltől

:D Nehogy magadra vedd :D
 #68533  Szerző: DWC

Csak a miheztartás végett:
elek írta: Most miért vitakozol vele?
Van egy koncepciója amit ő tökéletesnek gondol és természetesen valószínűleg életszerű is :D
Ért az illető a kereskedelmi rádiózáshoz. :D

Persze mindenki azt mondja fuj valóvilág meg fúj győzi....
aztán de érdkes mindenki nézni... na de nem is ennek a fikázása itt a lényeg.

Aki nem ezt követné, az sajnos széllel szemben pisálna...
Szóval :lol: csak óvatosan ki mit erőltet :D
Idézet a Neo FM topicból:
elek írta::lol:

Bevállalom, hogy lemoderáljon a Moderátor, hiszen vidéki paraszt gyerek vagyok, és még egy figyelmeztetést is megér a dolog, max hamarabb kizárnak.

De ha idesz@rnék akkor Ti ketten + néhány arc jönne és gasztroenterológust játszana, hogy miért nem jó az állaga, színe, alakja :geek:

VICC VICC VICC
:lol: :lol: :lol:

Én semmit nem értek a rádiózáshoz, régen iskolarádióztam (de ez semmit nem jelent) és lett egy vendéglátói végzettségem, és csak a józan paraszti eszemet használom és ötletelek. Lehet hogy rosszul, de bevállalom, viszont még ilyen kötekedő nickeket még max az index fórumon láttam.
De kedves olvasó1 és DWC elárulnátok, hogy ti hol szereztetek rádiózási tapasztalatot? És hol tanultátok meg a statisztika készítést ér értékelést?
Mindenre rá tudtok kontrázni akkor csak értetek hozzá valamit, nem?

Tényleg kíváncsi vagyok rá. :yeah:
 #68532  Szerző: krisz83

DWC írta:
krisz831 írta: 1: A VV-ről persze hogy beszélnek, mert estéről estére agyonveri a nézettségben a többi ker. csatornát! Szóval érdemes róla beszélni, mert sokakat érdekel. Téged pont nem, ahogyan engem sem annyira. Na bumm. Mást meg érdekel.
2: Van sms szám, Facebook, telefonszám. Még mit is szeretnél?
3: A Rise-on mikor hallottál Te David Guetta One love-ot, Beyonce, és Pink remixeket?
1. Aha. Szóval mert a VV nézett, ezért beszélni kell róla, úgy, hogy az előtte való megszólalásban még tök más volt a téma. Értem...
2. Általában, ha arra kérik a hallgatókat, hogy szóljanak hozzá, bemondják az elérhetőségeket. De lehet, hogy ezt most benéztem, és előtte mondták. Nem is ez a legnagyobb baj, csak megjegyeztem, mint egy észrevételt. Amúgy egy Skype mókás volna. :D (De ez tényleg csak vicc.)
3. Mint említettem: bocsi, hogy nem tudom azon rádiók zenetárát fejből, amiktől a falra mászok, mert akármikor kapcsolok oda, mindig valami dallamtalan hulladék megy. Szerintem nem az a lényeg, hogy az eredeti előadó ki, hanem, hogy milyen a remix. Ha feldolgozás alapjának az élvezeti értéke egyenlő számomra a rózsaszín zajéval, meg maga a dal is majdnemhogy az, akkor nem fogom se jónak, se az xy, eredeti pop előadó dalának tekinteni. Én, ha női rádiót csinálnék, ezeknek az előadóknak a számait eredetiben játszanám, nem remixben. Legalábbis napközben. Ez biztos.
(Amúgy reggelente itt se hallottam mást szinte, csak deep/tech/electro house-t.)

Amúgy a korosztály szerinti célcsoportra kíváncsi lennék. 20-40?
Nem, nem kell, csak érdemes olyanról beszélni, ami sok embert érdekel. Lehet beszélni arról, hogy tegnap vajon hány rövid szőrű kutya sétált London utcáin, rózsaszín pórázzal, erős szembe szélben, csak nem biztos, hogy érdekel valakit.
Ha rögtön az előző megszólalásban még más volt a téma, és nem volt semmi átvezetés, akkor valóban gáz.
A zenei kínálat véleményem szerint még formálódni fog, várhatóan az igényekhez képest.
 #68531  Szerző: elek

krisz83 írta:
1: A VV-ről persze hogy beszélnek, mert estéről estére agyonveri a nézettségben a többi ker. csatornát! Szóval érdemes róla beszélni, mert sokakat érdekel. Téged pont nem, ahogyan engem sem annyira. Na bumm. Mást meg érdekel.
3: A Rise-on mikor hallottál Te David Guetta One love-ot, Beyonce, és Pink remixeket?
Most miért vitakozol vele?
Van egy koncepciója amit ő tökéletesnek gondol és természetesen valószínűleg életszerű is :D
Ért az illető a kereskedelmi rádiózáshoz. :D
Persze mindenki azt mondja fuj valóvilág meg fúj győzi....
aztán de érdkes mindenki nézni... na de nem is ennek a fikázása itt a lényeg.

Aki nem ezt követné, az sajnos széllel szemben pisálna...
Szóval :lol: csak óvatosan ki mit erőltet :D
 #68529  Szerző: DWC

krisz831 írta: 1: A VV-ről persze hogy beszélnek, mert estéről estére agyonveri a nézettségben a többi ker. csatornát! Szóval érdemes róla beszélni, mert sokakat érdekel. Téged pont nem, ahogyan engem sem annyira. Na bumm. Mást meg érdekel.
1. Aha. Szóval mert a VV nézett, ezért beszélni kell róla, úgy, hogy az előtte való megszólalásban még tök más volt a téma. Értem...
2. Általában, ha arra kérik a hallgatókat, hogy szóljanak hozzá, bemondják az elérhetőségeket. De lehet, hogy ezt most benéztem, és előtte mondták. Nem is ez a legnagyobb baj, csak megjegyeztem, mint egy észrevételt. Amúgy egy Skype mókás volna. :D (De ez tényleg csak vicc.)
3. Mint említettem: bocsi, hogy nem tudom azon rádiók zenetárát fejből, amiktől a falra mászok, mert akármikor kapcsolok oda, mindig valami dallamtalan hulladék megy. Szerintem nem az a lényeg, hogy az eredeti előadó ki, hanem, hogy milyen a remix. Ha feldolgozás alapjának az élvezeti értéke egyenlő számomra a rózsaszín zajéval, meg maga a dal is majdnemhogy az, akkor nem fogom se jónak, se az xy, eredeti pop előadó dalának tekinteni. Én, ha női rádiót csinálnék, ezeknek az előadóknak a számait eredetiben játszanám, nem remixben. Legalábbis napközben. Ez biztos.
(Amúgy reggelente itt se hallottam mást szinte, csak deep/tech/electro house-t.)

Amúgy a korosztály szerinti célcsoportra kíváncsi lennék. 20-40?
 #68527  Szerző: krisz83

DWC írta: Én próbáltam hallgatni, próbáltam lelkesedni érte, még szeretni is megpróbáltam, lévén felcsillant valami szikra, hogy talán, talán végre valami közösségi szellemet visznek a rádiózásba, de egyszerűen nem megy, bármennyire próbálom, nem tudok pozitívat mondani róla. (Ami rossz, azt meg nem fogom megdicsérni, de ezt már lassan megszokjátok.)
Ma reggel 06:45-07:10-ig hallgattam. Akkor kapcsoltam el, mikor nekiálltak a VV-ről beszélni. Na, nekem innentől kezdve leírták magukat mára..
Ugyebár én naív, azt vártam a spot alapján, hogy na, akkor majd itt jól megmondás lesz, amúgy csajosan. Namármost, nem az a megmondás, kedves Ada (ha, jól emlékszem, ő volt az, ha nem akkor bocsesz), hogy nem hagyjuk szóhoz jutni a műsorvezető-társunkat. Plusz, kéne találni valami témát, amihez hozzá lehet szólni, ha már interaktívak is akartok lenni. De ez csak egy tipp. Lehetett volna a maihoz is, de talán akkor kéne valami elérhetőség. Az írjatok nekünk Facebookon, nem az. Jó, meg lehet találni, ha valaki keresi, de talán el kéne érni, hogy a kedves hallgató meg is akarja keresni.
Más. Én elvárom a reggeli műsortól, hogy ne aludjak be rajta. Ez a ma reggeli deephouse, meg ez a téma nem hatott túl ébresztő jelleggel. Mondjuk be lehetett volna kezdeni egy ilyennel: http://www.youtube.com/watch?v=g3ucQ7llrnQ (mondjuk ez nem a legjobb változat, de ezt találtam, így kapásból). Ettől hamarabb fel lehet ébredni.
A másik. Lehet, hogy én olvasok kevés Cosmo-t (=semennyit), de fut ennek a rádiónak valahol, valami reklámja? Csak mert én nem hallottam sehol.
Amin még komolyan elmosolyodtam: lement egymás után vagy 3 zene, aztán hirtelen kaptak valami üzenetet. Csak nem írtak maguknak egyet a szünetben? :gonosz:
A másik: miért nem lehet valami karakteresebb műsorvezetőt találni? Nem baj, ha nem ismert, csak legyen véleménye, merje is kimondani, merjen merész lenni! Ennek a rádiónak erről kéne szólnia, nem arról, hogy megszünt 2 (többé-kevésbé) house rádió, és a keletkezett "lyukat" betömve, csinálunk egy harmadikat, aminek az egyébként sem túl nagy célcsoportját felezzük, hogy mégse legyen ugyanolyan..

Kedves asr! Aki keveset hallgatja az említett két rádiót, és nem annyira szelektív a hallása, hogy meg tudjon különböztetni egy rádió-műsortárnyi mosógéphouse-t, annak hidd, el ez a rádió 100%-ig olyan zeneileg, mint a Rise.
1: A VV-ről persze hogy beszélnek, mert estéről estére agyonveri a nézettségben a többi ker. csatornát! Szóval érdemes róla beszélni, mert sokakat érdekel. Téged pont nem, ahogyan engem sem annyira. Na bumm. Mást meg érdekel.
  • 1
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 174