RADIOSITE Fórum

• Class FM

#69186  Szerző: LuciFerko

Csiszárnál eléggé bonyolult esetek vannak :D mármint a betelefonálók részéről...:D
 #69054  Szerző: Szelerailway

"Még jó, hogy a Buza marhára nem értett/ért a zenei szerkesztéshez. Az ő ideje alatt ment a TNT reggel 5-től, ugyanazzal a zenével kétóránként.no comment!"

Buza Sándor egy nagyon jó ízlésű zenei szerkesztő volt anno a Magyar Rádióban.1986-ban az új zenei szerkesztő gárdával indult karrierje.Mindamellett (szvsz.)nagyrészt neki köszönhetjük a mostani médiaállóvizet.
 #69049  Szerző: Gabeedj

Szerintem hiányzik is az országos éterből,Rónai Egonnal együtt.Villám Géza ökörségeiről nem is beszélve.Akkor még voltak jópofa megnyilvánulások ,műsorvezetések,most meg marketing gépek beszélnek és reggelente erőltetett humort kell hallgatni 10 ből 8 agyonjátszott zenével ..
 #69046  Szerző: Attis

orrhang írta:
Annak idején Buza Sándor mondta: ha egy zenét 10-ből 8 meghallgat az még jó, ha már 3 elkapcsol, az baj.
Még jó, hogy a Buza marhára nem értett/ért a zenei szerkesztéshez. Az ő ideje alatt ment a TNT reggel 5-től, ugyanazzal a zenével kétóránként.no comment!
Meg jó ideig az ő időszaka alatt a Danubius volt a leghallgatottabb.
A közelmúltban meg tevékenykedett az MR2 létrehozásában.
Én nem nevezném kontárnak.
 #69045  Szerző: orrhang

Annak idején Buza Sándor mondta: ha egy zenét 10-ből 8 meghallgat az még jó, ha már 3 elkapcsol, az baj.
Még jó, hogy a Buza marhára nem értett/ért a zenei szerkesztéshez. Az ő ideje alatt ment a TNT reggel 5-től, ugyanazzal a zenével kétóránként.no comment!
 #68972  Szerző: Gyurii91

Nem a hallgatottság miatt, hanem az RTL gyűjtése miatt mentek be, 4 óra alatt 10 milka... 8-)
 #68963  Szerző: benjamin

Vissza lehet hallgatni.
 #68962  Szerző: LuciFerko

én átaludtam az egészet :)
 #68960  Szerző: moby67

benjamin írta:Jó volt ez a reggeli show a villábol.
Pár éve mikor még a "nagytestvér" is ment,oda a Bocskorék fészkelték be magukat!
Ez nem új amit a "pirítós" csapat ki talált, csak gondolták feldobják a műsort pár
villába rekedt IQ bajnokkal. Az Olivért is bevihették volna erre a pár órára.
Akkor talán még nagyobb a hallgatottság.
 #68954  Szerző: benjamin

Jó volt ez a reggeli show a villábol.
  • 1
  • 338
  • 339
  • 340
  • 341
  • 342
  • 510